Elif Tuning firmasının ticaret anlayısını çözemedim..bir ürün hakkında anlasıyorsunuz el sıkısıyorsunuz kendinizi ona göre ayarlıyorsunuz ve akşam teslim almaya gidiceksiniz.. Akşam o kadar yolu tekrar ürünü almak için gidiyorsunuz ve adam size sabahtan akşama kadar dolar fırladı 1.90 oldu, euro fırladı toptancı fiyatları arttırdı fiyat 2 katına çıktı diyor..YANLIŞ ANLAMADINIZ TAM 2 katı.. Biz anlaştık sabah başka yere gittiğim için almadığım dönüşte almaya geldiğim el sıkıştığım ürünleri anlaştığımız fiyattan verin dediğimde ise NAPAYIM SABAH ALSAYDIN O ZAMAN, ŞİMDİ BEN SANA NİYE ESKİ FİYATTAN VERİP ZARAR EDİYİM diye cevap aldım.. BÖYLE İŞ AHLAKI OLAN ELİF TUNİNG'İ, ve bana yaptığını kınıyorum ve sizlerlede paylaşmak istedim..
3 KURUSA BAKAN ADAMLAR İLE, VERDİĞİ SÖZÜN ÖNEMLİ OLMADIĞI SADECE PARAYA ENDEKSLİ BİR FİRMA İLE BİR DAHA İŞ YAPMİCAM..
BENİM İÇİN SÖZ EN ÖNEMLİ SEYDİR.. SÖZÜN AĞIZDAN ÇIKMASI..
Toptan aldığım ürünün yarısından çoğu dükkanda var iken bir kaç tane daha temin etti ve yenilerin fiyatı arttığı için sabahtan ayırdığımız ürünleride neden zarar ediyim diyerek 2 kat fiyata çıkarttı.. 88=>165
Ben sadece basıma gelen bir olayın sizlerinde basına gelmemesi için yazdım.. tedbirli olun..
Aslında firma hakkında olumsuzluk olmaması için konu açmıcaktım ama beni söz verdiği halde çok zor durumda bıraktı.. (maddi manevi)..