gelemedik bari video varsa izleyelm :)
gelemedik bari video varsa izleyelm :)
Dün EMG denemelerde ne yaptı ben göremedim
muştu başkan cliver'a diyordun avatarının altındaki şeyler ne diyee,şimdi sen de başlamışsın :D
onu sordum hemen banada yaptı cem :) ne işe yarıyo bilmiyom
merso M5 corvette flan wardı onlar denedımı sonuclar ne oldu acep?
dün geceye yavaş kaldım ben biraz :) 210-220 hp üstüydü tüm araçlar.
İlk senin megane ile denedik geçti zaten bidaha denemeye gerek yok dedim
sonra czt ile denedik 200e kadar yanımda sonra başlıyorum gitmeye
gks typer ile denedik geçti
şimdi yapılcakları yaptıktan sonra ne alıcam onu görmek için güzel bi kıstas oldu bana teşekkürler herkese
@muştu göremedim seni bari viteke saplayaydık :D
güzel geceydi biz bikaç araç kendi aramızda denemek için önce hareket ettik, (Ben, Gökselin Fn2, Alper meg.rs, Yasin ep3, wolfman czt, emg gsi) ben genelde arkalarından bastım güzel görüntüler yakalarım diye, alperin meg.rs le denedim Bora kullanıyordu güzelde vites attı 250km.lere kadar çıktık yakın gidiyor araçlar diyebilirim. Alper daha bitmedi aracım dedi basınç açamıyorlarmış çok, bende şanzumanı çözdüğümde tekrar deneriz dün aracım ikiden üçe girmedi hep üçüncü viteste bastım yoksa daha iyi giderdi BS. birde ***** kırmızı ep3:D ile denedim bir üst vitesinden basmak zorunda kaldım Yasin yabancı değil sonuç beklediğim gibi oldu onada teşekkürler. Bende bayagı bir video var youtube hesabıma atarım zaten, tekrar gelen deneyen arkadaşlara teşekkürler.
aha yağmurda başladı işte :)
Daha stock basınçdayız sadece AFRyi 11 e getirdik o kadar 0 avans var üzerinde avans verilmedi.Bi de Bora saolsun ASR yi kapatıorum diye Cruise u açmış öyle gazlamış akşam. Serhatın BS ye de maşallah çok iyi gidiyor keşke Cem gitmeden yapabilseydikde Cem de anlardı ne demek istediğimizi.
Abi ben bı daha gelmem ataşehire ulan en dandik araba 200 hp biz arabamız var saniyoruz bı baktım 400 hp Ler falan. Güneşli mc in gözünü sewiyim ben ya :):):):):)
alın olm Turbo İes i geri.
beni mi atacaksınız olm arabadan.