Toyota Corolla 1.8 T-Sport 2002 Model 25.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Bej renk - 64226585
arac hakkında bılgısı olan varmı bır arkadasımıza bakıyoruz tesekkurler
Toyota Corolla 1.8 T-Sport 2002 Model 25.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Bej renk - 64226585
arac hakkında bılgısı olan varmı bır arkadasımıza bakıyoruz tesekkurler
çok uzun zamandır satılık oldugunu biliyorum sadece
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
lift açardan kastı vtec açma gibi bişey herhalde
eğer öyleyse 6200 de açıyosa bu araba kaç bin devir çeviriyo ki
Toyota Corolla 1.8 T-Sport 2002 Model 27.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 48511594
aracın önceki sahibini tanıyorum motoru sandık geldi yürürü gerçekten iyi.
valla bu bejlerden 1 yada 2 tanesi önden kazalı hangisi ama bilmiyorum yanlız plakası kapalı olanlardan birisi daha önceden siteden rasim abinin arabsı idi onu biliyorum o temiz alınabilir bir araç yinede en güzel bilgiyi ona ulaşarak alabilirsiniz toyota duayeni olmuş![]()
valla t-sport hep kafamda olan bir arabaydı.
1.8 atmosferik 192hp...
çok başarılı bir motora sahip, vtec gibi belli bir devirden sonra subap zamanlaması değişiyor...
bildiğim kadarı ile yazılımsal olarak, 2002 modelleri diğer modellere göre daha fazla devir çeviriyor. yani devir kesici daha yüksekte idi... 8250rpm falandı yanılmıyorsam..
maksimum gücü de 7700rpm lerde falan veriyordu...
enterasan bir araba.
konforlu da, standart olarak cruise control falan var diye biliyorum. 6 ileri şanzımanı vardı yine yanılmıyorsam. VTI karakteristiğine sahip daha konforlu bir araç kısaca (:
bence de cok basarılı motora sahıp ama aracların dısında yorumdan kacınırsak sewınırız bız sadece araclar hakkında bılgı ıstıyoruz alıcan arkdasımızında dedıgı gıbı
eyvallah,
fakat araçlar hakkında başka şekilde bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlar olmuş. Onlara konunun bütünlüğünü bozmadan yardım etmek hepimizin yararına olacaktır. her nokta için ayrı bir konu açmak pek mantıklı bir davranış olmaz, hem forum yönünden teknik olarak, hemde konu bütünlükleri açısından.
Yarın öbürgün bu araç hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler google da arama yaptıklarında bu konudan hem arabalar hakkında hem de aracın kendi hakkında güzel bilgilere ulaşacaklar. Yani faydalı olacak. tıpkı geçen bir arkadaşımızın "MAKSİMUM YAĞ SICAKLIĞI" diye açtığı başlıkta, yağlar hakkında bir çok kişinin bir çok özel bilgiye ulaşması gibi...
İyi niyetinizi anlıyorum, maksadım size çıkış yapmak değil, sadece forumlarda bu tarz ara bilgilerin başlıklar içinde geçebileceğini belirtmek
kolay gelsin bu arada, aradığınız araç sayısı oldukça az zaten![]()
Temizine rastlamadım daha , 1 tane lacivert vardı, samsunda gördüğümde full stock'du sonra o da satıldı felan gitti ama nereye bilmiyorum
Golf MKVII 1.6 Tdi
VVTLİ teknolojisini bilende yorum yapmış bilmeyende..
İlk postta sorulan araç alınır önceden beri bilinen bi araç aracın eski sahibide forumdan zaten.
Corolla T sport Vs FN2 Civic Type R Part3 - YouTube
bu videoda ki araç satılık değil miydi bi ara?
burda sorgulanan araçların içindeyse videodaki alın gitsin
edit: kaza boya değişen durumunu bilmem.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
fiyat çok yüksekmiş ya
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)