Edo abi cok dogru soglemis ben olsam enjektor alirdim vardir herhalde enjektor
Printable View
Edo abi cok dogru soglemis ben olsam enjektor alirdim vardir herhalde enjektor
en iyisi bayçu abiyle konuşmalısın.araştırdım revoda gtx 3076 ya göre yazılım yok diyosun ozaman bayçu sana bu turboyu niye önersinki,bizim stage 3 lerde arada kesebiliyor yazılım korumaya alıyor falan filan.peki stage 4 yazılım kendini korumaya almıyorsa enjektörler biraz daha buyutulerek sağlıklı bir şekilde yürümüyormu ? bunları sormak lazım...
Melih kardeşim stg4 bence emme manıfoltu+egzantrık kullanman lazım yapılan arabalar bellı, 580 590hp bence o araçlar nasıl yapılmış detaylı araştır, okadar para dıncerde harcadı ama stg4 hakkı daha cok guc emme manıfoldu ve egzanrtık takmalısın(yay şapkan takılı zaten)
TFSI Stage2 Intake Manifold | Facebook
Tfsi da enjektor konusunda son durak oem olarak rs4 enjektorleri.Melih depo içi pompayı değişecektin o ne oldu ?
biraz baktım 500whp diyorlar rs4 enjekörleri için limit
Standalone cozumu uretilebiliyorsa neden yonelmiyorsunuz? Oem beyine tanitamadiginiz 1000cc uzeri enjektorleri standalone beyinlere tanitarak yolunuza rahatca devam edebilirsiniz.
Benzin regulatoru ve benzin rayi az da olsa bir iyilestirme yapabilir,ama kesin cozum olacagini dusunmuyorum.
Enjektör yetmiyor dediniz, son durak bu enjektörler deniyor.
Standalone ECU'ya geçince daha verimli kullanıla bilinecek mi bu enjektörler peki şuan olduğundan?
Stage4'den daha fazla verim almanız için BMK Typer bikaç öneride bulunmuş, bende katılıyorum. Dikkate almanızı tavsiye ederim, o zaman pişmanlığınız kalkıcaktır ortadan. Şu kadar para harcadım vs diye üzülmenizede gerek yok modifiye işi böyle. Pahalı zevk..
o kadar para döktüm cok pişmanım ama biraz daha harcayayım bu nasıl mantık:)dahada pişman olayım
reno 5 turbom içine 2 106 parası gömdüm zamanında ama anladım ki zararın neresinden dönersen kardır:D:D
arabanızda diğer yaptığınız modifikasyonlarda aracınız çok kolay ve tatminkar artıslar gosterdı belkı sıkıntılarla karsılasmadınız ama bı yerden sonra cok sabırlı ve azımlı olmak lazım
ceco arkadasım rs4 enjektorunden baska bı enjektor yok dedi bence bi araştırın
ayarlı bı regulatorle basıncı artırın flowu daha yüksek 2 tane pompa koyun
bu sekıl belkı daha iyi olacaktır...
benim tavsiyem okadar para harcamıssınız gtx3076 degıstırmeyın
Baycu'nun bir bildiği vardır, rastgele vermez o turboyu bence.