|
|
#1 | |||
![]() |
Dun gece nisanlimin arabasinin arka plakasini calmislar.
Guzel bi plakaligi vardi sanirim bunu almak isterken plakayida goturmusler. Karakola gittim 1plaka oldugu icin zabit tutmuyoruz dediler.trafik tescile gidip soylerseniz cikartirsiniz dedi.benim amacim su ; aracta app plaka var subeye gittigimde bana normal plaka vericekler.kaan saolsun appyi hallediyorda acaba gidip tescildende plaka alsammi en azindan elimde yazili bi belge olur yarin oburgun basim agirmasin. Bilgisi olan arkadaslardan yorumlari bekliyorum Tesekkurler. __________________________________ if it ain't BOEING..I'm not going..!
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
ne olur ne olmaz diye plaka almak daha mantıklı gibi ilerde biryerden çıkmaması açısından
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
Benim başıma gelseydi,
Önce app vs karıştırmadan normal bir şekilde başvurumu yapıp plakamı alırdım. App kısmı ile 2. turda uğraşırdım __________________________________ Powered by PPRMotorsport |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
polise tutanak yada gazeteye ilan gibi bişi vermek gerekir ozan birisi plakanla bişi yapsa sonrasnda uraşman daha uzun sürer plaka dert değil cıkartılır ama kendini garantiye al suç v.s. durumna karşı
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Gazeteye ilan vermek mantikli seko onu hallediyim oglenden sonra gidicem zaten tescile cikartiyimde takmam ama elimde belge olsun.
__________________________________ if it ain't BOEING..I'm not going..!
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: subaru outback 2.0D
|
Haydaaa Ozan geçmiş olsun, bencede trafik'e müracaat et, durumu anlat, aman abicim ne olur ne olmaz sonra o plaka ile bir halt yapılır kabak sana patlar.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: yok
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 106 GTI
|
puahhahah
![]() yaaa oziii nedir olum senın bu çektıklerınnn ![]() aksam gel rahatlatcam ben seni pampaa. ![]() ![]() geçmiş olsun. __________________________________ 34 ZM 8783
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Gazete ilanini verdim.yarin cikacakmis.simdi trafik tescile gidiyorum.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
İnternetten randevu almak gerekiomus vs vs bakalm bugun yalan oldu.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Uçan tabut CRX-æ101 Corolla-Dede Yadigarı Renault 12 TSW
|
Aynısı geçen sene benim başıma geldi abi plakam düştü yada çalındı sırf şu randevu yüzünden gitmedim 1hafta sonrasına gün veriyorlar şuana kadar bişey olmadı Allah a şükür
__________________________________ Biliyorsan konuş ibret alsınlar bilmiyorsan sus adam sansınlar! Tombul Tuner
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
sırılsıklam oldum bide gerdiler beni cuma vakti..!
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |