ben minikslere gidicem zira pırasa varmış :D
Printable View
ben minikslere gidicem zira pırasa varmış :D
californiadayım yılbaşı
ben yolda gircem valla:D gecen senede ole olmushtu bu senede ayni olcak:D seviorum bagiran cagiran kornaya basan yan veren sapitan insanlari:D eheheh
Bile bile gidecek olan yabancı bayanlara saygılar diyelim şimdiden
Geçen seneki igrençlik ,
http://www.videoara.com/video.asp?id=393
oooo bende miniks brolara gidebilirim he var mı başka bişeyler kankaLar:Dd:D:D:D
yazlıkta party en güseli bence
alcaksın içkini yemeğini yapacaksın hatununu da alcaksın tamamdır
cağıcaksın bikaç kıyak arkadas
eğlen iç oyna sıç ne yaparsan yap a.k
dışarda cok sorun oluyor bide yılbaşı die cok geciriyorlar
en iyisi yazlıkta party
Mekan belli değil ama dışarı cıkıcaz evde olunca neden dışarı cıkmadık herkez dışarda falan oluyorum ben.Gittiğin mekana göre değişir olay cıkıp cıkmaması.Guzel bir restorana gidip yıyıp içip dansöz izlemek en guzel :)
geçen sene seyhana gittim güzeldi bu sene sanırım aile sadeti:)
tam 12de çıkıp güzel bi göbekte donut yapacam :D dayanamıyorum :)
yılbaşında oturcam sobanın karşısına:)kestane pişircem portakal soycam arada agacıma bakarım:P:P:P
Yılbaşında mekanda olmak işkence oluyo bence...önceside öyle sonrasıda oyüzden en temizi kaliteli bi home party bulmak...Oda olmadı 10kişi fln toparlanılıp bişiler yapılır....Ama dışarda geçirceğimi hiç sanmıyorum..
hom perty içkiler hersey zevklı:P:P
ARkadaşlarınla bir evde eğlenmek en iyisi benceed.. geçen seneki yıl başına tophanede nargile içerek girmiştim hiç heyecan veren bişi değildi belki ama sakindi bi kaç muhabbetimin sağlam olduğu arkla.. Belki bu sene bir evde pes party yaparız.. :D
yılbaşı gecesi 2 yaşındaki yeğenimin D.gününü kutluyoruz, ailemizle birlikteyiz..