|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: *
|
Merhaba arkadaşlar,ben Bulgaristan'dan araba almayı düşünüyorum.Çevremde gördükçe iştahım çok kabarıyor.Çifte vatandaşım.Bu konu hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi ? 6 ayda bir giriş çıkış , diğer işlemler vs..
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: MK-VI JETTA TDI
|
Forumda periyodik olarak açılan konulardan biri, bir kaç gündür eli kulagında diyordum
![]() Arama yaparsanız, çok yazıldı çizild, detaylı bilgi tecrübe vs hepsi var forumda. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: *
|
@63owen63 bilgilendirdiğin için sağol.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: MK-VI JETTA TDI
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Bi ara 2 yıl a cıkacak olayı vardı o gerçekleştimi
__________________________________ X POWER MUSTAFA GENC http://www.pprmotorsport.com/ Best car part dealer! www.boostprojects.com |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Honda
|
Yok gerçekleşmedi
Bende bekledim ama olmadı6 ay araçla TR'de durduktan sonra 6 ay bulgaristanda durması lazım aracın. Fakat sahibininde orda durması gerekiyo mu bilmiyorum, Yada 6 ay mesela 1.araçla dur burda git sat annenin üstüne 1 araba al annen getirsin sonra baban felan o şekilde birkaç kurnazlıkla yapılabilir sanki
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
niyetim var araba kuzu kuzu yatiyor gerci bi r33 var 7500 dolar son diyor ailede 4 kişi iraklı plaka degiştirmek kolay ![]() işin kurnazlıgı var aslında ugraşmak istemiyorum birazda gir cıkar işlemler 2 hafta nı alıor gerci aslında deger diye düşünüorum bu gidişle öyle yapcam
__________________________________ X POWER MUSTAFA GENC http://www.pprmotorsport.com/ Best car part dealer! www.boostprojects.com |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 1.5 dizel behzat ç mobil
|
yurt dışından araba ile gelirken ordan aldığım ız jantı taksak gümrükte takılırmıyız acaba ?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Misafir
|
güzel fikir
bizim bir ara pug504ümüz vardı. beliçika plakalı. Uğraştırıyor insanı. gir çık filan. |
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 14:21 ::::