yok abi yeğenden amcaya kaldı kalacak oğul yoktu
Printable View
Turkiyede sadece doguya ait mahsunun oykuleri yok batininda ic anadolunun karadenizin bir dunya sorunu mevcut bu adamin yaptigi hicbir yapiti seyretmiyor samimi bulmuyorum.
Turkiyedeki sorunlarin sadece doguya aitmis gozukmesine boyle empoze edilmesine dogu kokenli bir vatandas olarak irrite oluyorum.
dizi manyağı bir toplum yaptılar bizi helal olsun...
bide pelın var oda guzel:love:
baydı artık bu dogulu dizileri ve mahsun kırmızıgülün art niyetli acitasyonu.. şu dede rolündeki dayı 9534 defa aynı rolü oynamıştır
:icon_tup:
pelın şirkette sarışın olan panpa =)
Selam ben mahsun kirimizigül sorularinizi aliyim ?
annem sıkı takipçisi hem izliyor hem ağlıyor :)
kilise ne alaka?
Kanka canın tatile çıkmak mı istiyor :D :D :D
Oldu olcak herkes sevdiği dizinin konusunu açsın pampa :D :D Bende açıcam benim mirafiorim neden 1300 diye :D:D
konuyu okuyamadım ne yorum yapıldı ama
ben böyle dizilere karşıyım tamam yaşanmış şeyler belki ama bunu izleyen amcamız cepde para varsa koşuyo televizyona yada sağa sola saldırıyo görüyorz sapık haberlerini.
dizilerde saçma sapan olmaya başladı dizimi işkencemi belli deil izlediğine pişman ediyolar insanı...
cok dizi izlemem 2 bölüme istemeden denk geldim yarım yamalak pişmanlıkdı benim için
cliver kardesim iyimisin bu arada
Yine Mahsun,yine bir doğu bölgesi hikayesi,yine duygu sömürüsünün feriştahı..
GEREKSİZ
hatun girerse dziye haber ver
Gereksiz bir dizi.Tv izlemem arka planda acıktı dikkatimi cekti bir bagırıslar tokatlar birbirlerine noluyo dedim.Bütün dizi hep bir agrasyon.Rahatsız oldum kanal değiştirdim.
Mahsun devam ediyor... Halkta Zengin ediyor...
Dün kanlları değiştirirken atv de gördüm biraz izledim hoşuma gitti bakalım kaçırmaya biliriz bölümleri :D