bence yanlis... sahibinden yonetimi sikayet sonrasi hemen kaldirmali cunku kendi imzamizla kendi aracimizin fotosunu koydugumuzda bile direk ilani red ediyor...bence bu ilani da hemen askiya almali
ben de sikayette bulundum
Printable View
bence yanlis... sahibinden yonetimi sikayet sonrasi hemen kaldirmali cunku kendi imzamizla kendi aracimizin fotosunu koydugumuzda bile direk ilani red ediyor...bence bu ilani da hemen askiya almali
ben de sikayette bulundum
Hehe benimde başıma geliyor 3 kere benim vti nin fotoları kullandılar sitemizde sahibinden.com da çalışan arkadaşlarımız var o konuyu görünce siler gerekli işlemi yapar benim çakmalarıda o silmişti.
geçede benim eski saxonun yandan bi resmini koymuş adamın biri satmaya çalısıydu arabasını aradım konuştum dedim araba resimdeki gibimi falan diye evet abi falan sıyırıyo arkadaşım dedim sil o resmi benim aracıma ait o foto pat kapattı telefonu :D
bunlar sanırım üşengeçlikden oluyor üşenmiş iki foto çekmeye bolero kırmızısıda sanırım nadir olan bir renk senin fotolarda afilli zaten plakalarıda silmiş belliki elinde aynı araçdan var..
dolandırıcı üç kağıtçı diye bence ağır laflarla yaklaşmamak lazım.. ama yapdığı tabiki doğru bir şey değil..
o kadar çok fotoğrafı kim çeker kim uğraşır şimdi onla bilgisayara atması bir dert falan birde güzel çekim olmassa o dahada kötü burda hazırı var işde al koy mantığında olan binlerce insan var nette ne yazık ki..
çok merak ediyom aracı bakmaya gitsek gerçek olmadığı anlaşılınca herifin tepkisi nolcak acaba:Deli:
benım aracımada aynı sey olmuştu msj attım saihibinden hemen kaldırdi resmi. google görsel kısımda arattıgında sanal ortamda paylaştıgın resımleri tüm dünya görüyor o yuzden isteyen istedigi fotoyu alabilir....
google a 'fiat fiorino bolero kırmızı' arattırdığında 2. sıradasın normal.
Şikayetin üzerine kaldırılır problem yok.
şikayet edildi :)
üşenmesin çeksin 2 foto kullanmasınlar kımsenın emegını ;)
kendisini arayanlara kaparoyu yatırtıp sırra kadem basanlardan da olabilir.
örnekleri var.
(şikayet edildi )
valla kardeşim senin fotolarda fiorino hakkaten güzel çıkmış. ben alıcı olsam bu resimlerle diğer fiorinolara bakmam :) adam da güzel resimler kim nerden bilcek onunki olmadığını düşünerekten seninkileri kopyalamış. ama senin açından çok kötü tabi ilerde arabanı satmayı düşündüğünde aynı fotoğrafları koyduğunda bu araba daha önceden de satılıktı imajı olcak. o yüzden bende şikayet ettim senin için büyük ihtimalle bu kadar şikayetten sonra ilan yakında kalkar sıkma sen canını ;)
en azından plakayı kapatmış denyo az da olsa kafası çalışıyo. adam üşengeç yada evde pc yoktur internet cafede google dan bulup yüklemiştir ilan verirken
Bu fotoğrafları buraya koyduysan sadece mutlaka aramızdan biridir,başka forumlarada koyduysan oralarıda bi araştır derim ;)
Bence arabası temiz ve seninki ile aynı renk ise senin foto larını izinsiz ce kullanımış.
bu forumda böyle seviyesizlik yapıp senin aracının resimlerini koycak kişilikte insanlar olacağını düşünmüyorum ama eğer başka bi foruma veya facebook vs yüklediysen resimlerini alıp kullanmıştır..şikayeti basıyorum.
Fiorino yazan fotoğrafa dikkat edersen iki fotoğrafta da yansıma yapan bir kız görünüyor.
araç aynı araçtır.
Katılıyorum böyleleri çok var biraz dikkat etmek gerek...
dostum arabana dikkat et çalınmasın araban yarında ara görüş sanki alıcıymış gibi
Bende şikayet ettim.