Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
adam bilse bu kadar değerli olacağını açık arttırma ile satar :D
Printable View
Konuyu Toplam 5 üye okuyor. (5 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
adam bilse bu kadar değerli olacağını açık arttırma ile satar :D
Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
2 misafir bile var acaba birileri izmitteki tanıdıklarını bile harekete geçirmişmidir
olabilitesi yüksek abi bence sen gazeteyi adama götür direk adamın gelmesini bekleme
Arabaya sadece haftasonumu biniyorsun bilmiyorum ama 3.30 lar heleki otomatikse sehiricinde 15 litreden asagi inmiyor.
Tabi bir yandandan E46 larin temizi kalmadigina gore tercih ediebilir.Etrafmda cok var garajdan ilk sahibinden e46 arayan ama bir turlu bulamayan..Bu devirde polo masrafina e46 ya binersin.Ustasi,yedek parcasi,sorunlarinin cozumu falan oldukca basit ucuz...
konu açman bile hata ne duruyosun koş hemen
bir 330 ci sahibi olarak benim yorumum,eğer araç dediğiniz kadar temizse düşünmeden alın derim,şu anki arabamı almadan önce yaklaşık 7 ay aradım :) piyasada temizi pek yok.ayrıca manuel olması çok büyük avantaj,ben 10,5 lt ortalama ile biniyorum otomatikler 13 lt civarı yakıyor,performans artısı da cabası yanında..
aha birde kullanıcı yorumu 10,5 litre iyiymiş
tabi ci olsa daha iyi olurmuş ama sedanıda fena değil.hele hele m tech body olunca coupe gibi duruyor.jant ve helezonla beraber güzel kombine olur :)
hatta zehri veriyim hemen :D
http://a1112.hizliresim.com/s/k/157xv.jpg
hiç düşünme
Cooper ı herzaman bulabilirsin ama anlattığın temizlikte E46 3.30 bulmak Cooper bulmak kadar kolay olmaz.
Kanka hala dusunuyormusun bu aksam gelebılırım o tarafa ugrarım yanına :)
ayenn cooperın temızını herzaman bulurusun ama rwd araçlara genelde her köşe başı tecavüz edilinc bulunması zor oluyor. bmw nin genelde iç aksam parçları çok pahalı olur trimler falan ee sende diyosunki içi bal dök yala bencede kaçırma . fiyat piyasada bikaç milyar yüksek dahi olsa alınır öyle temizni bulmuşken kaçırma sonra pişman olursun. millet fellik fellik temizini ararken şans senın ayağına gelmiş :D