yapma bunu :D :D
Printable View
araba hangi renk
ya şimdi yine geldi gördüm müşteri olduğu için gidemedim adamın yanına ama arabayı yakından inceledim gözüme çarpan tek kusuru öndeki bmw logosu soyulmuş biraz o kadar :D ama kazası belası hakkında bi bilgim yok en kısa zamanda onuda öğrencem ama bi daha aşık oldum arabaya :(
yalnız 3. resimle son resim beni bitirdi
haha kobra takibindeki e46'da 330 sedandı geçen gün izlerken görmüştüm
http://imcdb.org/i140768.jpg
katilmiyorum :) e46 2.elde 1400 tane var.E46 nin mutlaka aralarinda ilk sahibinden temiz vardir.Tabiki eski arac olmasi asabiyle temizi oldukca azaldi fakat vardir.
Mcs 2.el ilani ise 200 tane mevcut.Ama yarisindan cogunu 25 liraya verseler gidip yine almam.Ustasi yok parcasi yok arabalara derme catma is yapiliyor…E46 oyle degil.lesini alsan yine icini disini heryerini sifirlarsin komik rakamlara..
Adam satıyorum dedi mi?
Z4 3.0 bu kasalardan daha mi hizli?
makina aynı Z4 daha hafifti sanırım
3.30 alırsan şampiyonlar liginde oynarsın :) otomatiğide öyle 15 litre falan yakmıyor benimki 11 küsür lt de şu anda komple Ankara şehir içi,bir arkadaşımda daha var o da tam 12 lt de şu anda o da şehir içi,z4 3.0i olan arkadaşımda var otomatik o da 12 lt civarlarında.Tabi normal kullanımdan bahsediyorum,fazla sıkıştırırsan devir saati ibresi gibi benzin ibresinin düştüğünü görürsün :)
Bmw,mercedes v.s bunlar farklı arabalar,al keyine bak
Tabi ankaranin sehir icisinin istanbulun sehir disiyla ayni gormekte fayda var :) Benim arkadasimda var 3 yildir e46 3.30.Cocuk her aracima biner buda mi 7 litre yakiyor der.Devamli sehir icinde ve kendisi 20 litreden asagisini gormedi.Sirf agresif kullanim gaz vs dersen 20 yide asar.