|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Ford Fusion 1.4 TDCİ
|
Biraz once yemek yerkeb arka masaya 3 lu kisi oturdu . Araba change etmek dedi ikiz araba birlestirmek . Biri bayan 2 so erkek bayan nedirdiye sordu erkek sessiz diyerek kacak is dedi boyle terbiyesizlik olmaz ne hale geldi guzel memleketim !! bunlara cezai islem ne uygulanabilir ?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: -
|
Hergün günlerce itle köpekle yüz yüze geliyoruz.
Herkes neyin ne olduğunu, hangi itin hangi çöplükte havladığını çok iyi biliyorda bilmiyor işte. Gören görmeyecek, duyan duymayacak bu hale geldi. Şikayeti felan başını ağrıtmaktan öte birşeye yaramıyor. __________________________________ 39'uncu P. Tümeni 49. Alay 1. P. Taburu Güzelyurt/Kıbrıs |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Fiat Punto T-jet Sport 3k-Renault Fluence
|
Bir sürü araba biliyorum Yarısı farklı yarısı farklı ..
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: yok
|
neler duymuştum change işi dışında çalıntı otomobil hususunda.milletvekili çocukları filan biniyorlarmıs s600 pullman lar vs vs.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: 1.5 dizel behzat ç mobil
|
insanlardan kaçmamın sonucudur aracıma bu kadar bağlı olmam gereksiz ortama hayatta girmem gerekirse arabada yerim yemeğimi yada arabada ederiz muhabbetimizi yılbaşında gereksiz insan kalabalığı yerine doğru acarlar langozuna kacacağız mesela insanlık yanlış yolda gidiyor ama sapmak bize yakışmaz
marifet gibi anlatırlar birde sonrada kendilerinin başına gelince devlete millete şuç atarlar __________________________________ Son Düzenleyen mmged_jan; 17-12-2011 18:03. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Şikayitte de bulunduğumuz zaman malesef hiç bir şey yapılmıyor. Basit bir şey gibi gördüklerindenmidir nedir? Onlara göre basit tabi. Keşke bunları durdurabilsek tamamen.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: ZOZ c4
|
ankarada change taksiler bile var...taksici kendi arabasını görmüş ihbar etmişti gözümüzün önünde...
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: dumanlı dumanlı
|
kaç kere şikayet ettin ne zaman hangi konuda bir şey yapılmadı örnek verirmisin?
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: '76 mirafiori 1300
|
Bu şerefsizlik yüzünden galerimiz batmıştı... Tek tesellimiz bütün çetenin çökertilip hapse atılması oldu... (Samsundan ucuz araba geliyordu hepside kalem gibiydi ama ikizlermiş anlayamadık
)
__________________________________ motoru küçük ama kalbi büyü bir mirafiorimiz var... |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: jazz fun
|
Onlar derken....
__________________________________ imza yok paraf atim. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Corsa Dti
|
Nasıl birşey bu ? Bilmediğimden soruyorum..
__________________________________ .
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |