|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: sattık arıyoruz..
|
chavrolet de aralık ayı kampanyası var heleki cruze de 4.500 tl ındırım ve 0 faizle haziran ödemeli araç teslimi yapıyorlar ben pek bılmıyorum bu cruze lerı gıdışı olsun konfor aracın artı ve eskileri ufakta olsa burdan tecrubesı olan arkadaslara sormak danışmak istedim 115 bg lik varmıs bırde baska model sanırsam e36 1.8is mi satıp peşinat olarak vericem eğer olursa güzel dolu bi cruze alayım diyorum tavsiyeleriniz ?
__________________________________ JC900 mk1 HGT VER10 mk2 HGT DJ890 3.18is Coupe |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Polo 6R 1.6 TDİ / Linea 1.6 Multijet
|
Ben olsam yenilemek acisindan alirdim fena arac degil cruzelar
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
Araçtan beklentine göre değişir. performans olsun ara sıra yanlarım dersen satma bmw'yi.. Ama cruze bence daha iyidir. En azından sıfır bir araca bineceksin.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Sakin, tek bir iyi yorum almadim arac hakkinda. Bu sene en dolusuna 42.000 tl fiyat aldim sunrooflu otomatik ls plus. 1 haftasonra 2011 5000 kmde 31.000 e buldum. Bukadar deger kaybetcek arac yoktur. Konfor olarak e36 dan bile geride
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
E36 var E36 var ama hayati hata derim cruze dan dili yanan cok arkadaş var
__________________________________ X POWER MUSTAFA GENC http://www.pprmotorsport.com/ Best car part dealer! www.boostprojects.com |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: İbiza Cupra 2
|
yakıtı nasıl bu cruzelerin yaw bi ara yakıttan çok şikayetci olanlar vardı
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Porsche 911 Turbo S - Peugeot 106 GTI
|
E36 dan vazgeçmezdim
__________________________________ 34H2404 |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Compact
|
çok yakar gitmez içi çok güzeldir dışı 17 jant olmazsa ve bodykiti hiç birşeye benzemiyor tüp takarım dersen çok uğraştırır tecrübeyle sabittir bu dediklerim
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: corolla e15 & sierra
|
yakıtının fazla olduğunu duymuştum bence. 3.18is i aratır diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
lpg olmuyomu oluyosada ne kadar yakıyo ztn is nin gidişi aratıcak bılıyorum ama oda sıfır bı araca bındımızden gerı planda kalıcak artık basma yanlama ıslerı bıtıcek
yakıtı merak ettım cok yakıyo dıyosunuz
__________________________________ JC900 mk1 HGT VER10 mk2 HGT DJ890 3.18is Coupe |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Cortina 2.0
|
Attan inip eşşeğe binme dostum.
__________________________________ Wrecked Ford.. Pinto under bonnet
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
bugün inceledim cruze ları. 2.0 dizel 163 hp lik versiyonları gelmiş şu an. Çok güzel gider heralde. fiyatı 58 bin TL ydi. Yazı bekleyip 2. elini 45 milyara falan alabilirsin. 163 hp dizel için ciddi bir güç. 17 jantlı ve HB olanı güzel de duruyor. İçerisi zataen güzel. Ancak xenon far opsiyonda bile yok. Nasıl iş anlamadım.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 2011 A6 multı dizelll powerrrrrr
|
fabrıka cıkıs lpg lı olanlar var onu bır arastır derım sonucta garantılı basın arımaz lpg de
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
dizel olanı beni aşar ya
lpg ye devam valla iyi yorumlar almadım araç için vaardı bıraz içimde heves ama bklm yarın gidicem bi test suruşü yapıcam sıfır faiz ve taksitli vermesi açısı bana uygun olan kısmı orası olursada velvet kırmızı olur ztn buda şahane duruyo [IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Z4 3.0& Hacı 'MURAT 124' &RANGE ROVER
|
mavi rengi fazla başaralı
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: ETN88
|
brc de cruze kit var taktırılır garantiden çıkmaz araç.fabrikadan montaj yok sizin yerinize bayi yaptırıyor montajı.. 1500lük lpg oluyor 1800 2000..alırsanız kendiniz taktırın. Lpg de sorun yaşayan çok aklınızda olsun..
__________________________________ 92' Mazda 121 swap bp engine ETN88 Her renk her araç için rötuş boyası --10TL--
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: VW
|
Benzin sarfiyatı ile ilgili duyumda almışsınız arkadaşlarda söylemiş zaten,dışı ne kadar güzel olursa olsun içeride bolce sert plastik kullanımı plastik kalitesi ve koltuklarının rahatsızlığı başlıca eksileri.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Tofaş Kartal 1.6
|
![]() ![]() Wtcc güzel başarılar elde ettiler ![]() Beyeniyorum bende açıkcası ama yakıt olarak bende çok yaktığını duydum. __________________________________ Biz Böyle Mutluyuz Son Düzenleyen individual; 18-12-2011 00:41. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: VW
|
E36 yi satmak belki mantikli olabilir ama cruze mantikli degil
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 14:23 ::::

lpg ye devam valla iyi yorumlar almadım araç için vaardı bıraz içimde heves ama bklm yarın gidicem bi test suruşü yapıcam sıfır faiz ve taksitli vermesi açısı bana uygun olan kısmı orası olursada velvet kırmızı olur ztn buda şahane duruyo [IMG]

AŞK OLSUN