Kayıt ol

Eski 18-12-2011, 00:00   #1

boosted_pug - ait Avatar

Otomobil: look for new one

Orcunnn isimli kullanıcı hakkında

arkadaşlar konu açmak istemezdim ama yıldım......... eğer yönetici arkadaşlar uygun görmezlerse konuyu silebilirler

18.10 tarihinde orcun isimli arkadaşa flanş ihtiyacım olduğunu detaylı konuşmak için telefon numarasını vermesini istedim kendisi pm le bana dönüş yaptı ve flanşlarının çok kaliteli olduğunu kullananların çok memnun kaldığını söyledi

bende kendisine aracımın 4x108 olduğunu 4x100 honda jantı takıcağımı 22mm kalınlığında flanş istediğimi bildirdim ve resim istedim oda elinde citroen için hazırda 20mm lik flanş olduğunu hemen gönderebileceğini uymazsa geri gönderip bir hafta içinde hemen yapıp yenisini göndericeğini ve ücretsiz kargolıyacağını söyledi bende kabul ettim ve 120 tl yi havale ettim

daha sonra paketi kargodan aldım ve 12.5 tl ödedim ilk fırsatda da flanşları denedim gelen flanşlar 18mm di ve jantın içine geçmesi gereken fatura olması gerekenden büyük olduğu için jantın içine geçmiyodu bende arkadaşı aradım ve flanşların uymadığını söyledim kendiside bir hafta içinde yapıp yenisini göndericeğini söyledi ve ben beklemeye başladım

bu arada ben kendisine nasıl bi flanş istediğim hakkında detaylı bi resim çizip gönderdim

aradan 20 gün felan geçti ben bayram vs. die gecikmiştir die umuyodum daha sonra arkadaşı aradım ve bana elimdeki flanşları göndermeni bekliyorum onların üzerinde çalışıp yapıp sana göndericem dedi bende onların üzerinde çalışarak yapamıyacağını gönderdiğim resimlere bakarsa daha iyi anlıyabileceğini söyledim oda tamam yaptırıp hemen gönderiyorum dedi

ben yine beklemeye devam ettim ve bisüre sonra flanşları geri kargoladım

22.11 günü kargodan beni aradılar ve paketin alınmadığını eğer almazsam hakkımda kanuni işlem yapıcaklarını söylediler bende neler olup bitiyo die tekrardan arkadaşa msj attım oda ben sana ücretsiz kargo yapıyorum sen bana paralı gönderiyosun dedi o yüzden flanşları almadığını söyledi bende tekrardan 12.5 tl ödeyip gönderdiğim paketi geri aldım

bu arada ben flanşlar ne alemde die her sorduğumda yaptırdım gönderiyorum yaptırdım gönderiyorum die cvp aldım

daha sonra 12. ayın başına doğru yine benim ısrarlı msjlarımın ardından flanşların bittiğini göndericeğini ama extradan 50 tl daha göndermem gerektiğini söyledi bende artık usandığım için kabul etmedim ve eğer göndericekse göndermesini yok kabul etmiyosada 12.5 tl kargo parasını kesip paramı geri göndermesini istedim oda tamam paranı geri göndericem dedi

en son dün girmiş olmasına rağmen attığım msj lara daha cvp alamadım ve paramı da geri göndermiş değil bukadar yaşananların üzerine konu açmayı uygun gördüm
işin 100 tl sinde değilim komple beyin yapıpda paramı alamadığım birsürü insan war eğer flanlş yaptıracak olan arkadaşlar warsa yazdıklarımı dikkate almalarını rica ederim

You can sleep in your car but can't race with your house

Megasquirt, Vems tamircisi
boosted_pug isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-12-2011, 00:05   #2

ykavcioglu - ait Avatar

Otomobil: Lancer

orçunu tanırım, başka bir sorun olabilir..
ulaşır haber veririm
ykavcioglu isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-12-2011, 00:09   #3

Kadyr - ait Avatar

Otomobil: 5.5 exc Tdi

Kadyr - MSN üzerinden Mesaj gönder
Bu aralar bu tur seyler artti baya
Kadyr isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-12-2011, 09:15   #4
CRX

CRX - ait Avatar

Otomobil: Ne fark eder..

geçmiş olsun,
buraya yansıdığına göre kısa zamanda çözülür

Can CEYLAN
CRX isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-12-2011, 09:24   #5

TC_VTEC - ait Avatar

Otomobil: TC vti den sonra TC Vtec II :)

TC_VTEC - MSN üzerinden Mesaj gönder
Orcun bi açıklama yapıcktır
Flanş ı yaptırdığı kişi ile ilgili bir sıkıntı vardır belki.Orcunnn tornacı değil die biliyorum ama.

(Aynı orcun dan bahsediyorsak tabi)

Bye Bye Gti This is Vti
TC_VTEC isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-12-2011, 09:24   #6

emre_ - ait Avatar

Otomobil: hdi 68 hp

Gecmis olsun bende flanslarimi denon a yaptirdim siteden neyseki 3 ,4 aydir sorunsuz kullaniyorum + bircok seydede yardimcinoldu bana

206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı