Hiç güleceğim yoktu olaya bak...
Printable View
Hiç güleceğim yoktu olaya bak...
Konuyu hortlatma gibi bi niyetim yokdu hergün olduğu gibi yine forumu geziyodum, hararetli bi şanzıman konusu gördüm bi baktım sen bide dürüstlük timsali yazılar görünce bi pm atıp hatırlatayım belki unutmuşsundur die düşündüm ama sen hala yavuz hırsız modundasin....
Öncelikle belirtiyim benim için yapılmış bi flanş yok hiç olmadı ben sana istediğim flanşı anlattım honda jantı takıcağımı en başında anlattım hatta resim bile gönderdim ama sen elindeki başkası için yapılmış ve hatalı olduğu için elinde kalmış olan flanşları bana gönderdin dene dedin çok iyi hatırlıyorum senin arabanın ölçüsü c4 ile aynımı die sormuştun bana şimdide gelmiş malzeme aldımda flanş yaptımda yok o bukadar para bilmemne diyosun
Zamanında ben seni kaç kere aradım kaç tane pm kaç tane msj attım bişi elde edemedim buraya konu açtım yine sallamadın merak ediyorum benim konu altına cvp yazmış olan arkadaşlar sana ulaşmamışlarmıydı laa bi eleman var arkandan şöyle böyle diyo demedilermi ?
bana bedava kargo die gönderdiğin kutuya 12.5 tl ödedim olmadı paketi sana geri kargoladım kargodan tenezzül edip almadın kargo geri geldi hakkımda işlem başlattılar onunla uğraştım paketi geri aldım bi 12.5 tl de öle ödedim 120 de başda gönderdim oldu 150 bi 50 daha gönder dedin oldu 200 olduda yapıp bidaha geri kargolıyacaktın 220 bukadar şeyden sonra sana neden güvenip para göndereyim ki anlımda enayimi yazıyo bende paramı iade et hatta kargo parasını kes 100 tl gönder dedim sen ok dedin 2 yıldır bi ses yok şimdide şok oldum gibi komik komik yazılar yazıyosun bide 60 tl keserim 60 tl gönderirim demen bile ufacık paralara tenezzül ettiğinin göstergesi
O dandik aluminyumları depoda saklıyorum aynı kutu içinde duruyo hesap numaram garanti bankası TR54.0006.2001.3390.0006.6997.31 mehmet ali mengüverdi 120 tl mi kuruşu kuruşuna istiyorum istersen gönder istersen gönderme sana ve senin kul hakkı anlayışına kalmış
Orcun ve alisveris..
Sitede nickini gorunce tuylerim diken diken oluyo..
Bizde ekmek yiyoruz is yapiyoruz bana butur aciklamalar tatminkar gelmiyor.ne yapsaydim ne etseydim diye burda aciklama yapiliyor, ama haftalar boyunca bugun gonderdim yarin gonderiyorum diye gecistirip burda milletin onunde rezil olmiyim diye yapilan aciklama te o zaman mal sattigin adama yapilmiyor. aynilarini sattigin kisiyede adamada acikca soylemen lazimdi bir satici olarak.burda iyi niyetli olan boostedpug Sozum meclisten disari 5 lirasini hakki olarak gorup geri alamadigi icin adam olduren insanlar var ki sen dupeduz 120 lira cakmissin adama.
adminler görüp satışı yasaklı üye diye taglerse site için daha hayırlı olur gibi.
Ben Orcun abiyi severim Allh yukarda bana mercedes konusunda iyiligide dokunmustur fakat,Para konusunda isler biraz dgsti malesefki bnimde telefonlarimi acmadi pm ve msj cvp vermedi...
Ufak paralar insanı değiştermesi ne kadar kötüü :(
bu tip insanlara DOLANDIRICIdenir :) ve hiç bir zaman üstlerine alınmazlar, utanmazlar. ve karşısındaki de iyi niyetli bir insansa problem çıkmaz ama o 5 tl için adam öldürenlerle karşılaştıklarında tamam abi diyip anında geri öder parayı bide elini öper üstüne. yazık.
yavuz hirsiz ev sahibini bastirirmis..
parayı alan arkadaş neden yazmıyor şimdi ?
şuan ben şuçlu olarak görüyorum
yanlış anlamayın ama resmen allahın sopası yok demk istiyorum kendi kendine düştü allah kimsenin hakkını kimsede bırakmaz
Şu tipler nasıl huzurlu şekilde uyurlar aklım almıyor.
İsim orcun degil de yavuz mu? Hırsız misali ?
Kuruşu kuruşuna istemekte haklısın, yazık