cidden en ucuk kacık plan bence :D
Printable View
2012 de eglence hızmet sektorune yatırımlarımı hızlandıracagımı...slav ulkerı ıle tıcaretımız devam edecek...yenı salonlar acmayı planlıyorum...
illuminati tabiki!
3.sınıfı kalmadan bitirmek ve arabayı yenilemek ,başka ne olacak plan
Hayırlısıyla bölüme bi geçeydik :D
yıllardır motorsikletimle bir gezi planım var egeden akdenize yada marmaradan karedenize ikisinden biri.. ama 10 yıldır iş güç hayat koşuşturmacası birde motora fazla vakit ayıramama hep arabalarla uğraşıp durdum.. ama kısmetse allah izin verirse bu sene motorumla çadırımı kampetimi alıp plan programımıda yapıp kendimi yollara vurmak istiyorum..
arada sevgili kardeşim barış akarsuyun amasradaki mezarınıda ziyaret etmek istiyorum..
hep planlar varda hani bir laf varya "tanrıyı güldürmek istiyorsan ona geleceğe dair planlarından söz et" diye o hesap..
Nasipse 15-20 kg arasaı vermek istiyorum. Kendime daha özen göstereceğim allah izin verirse. Yeni iş alanlarına girmeyi düşünüyorum, eskiler içinde ii planlarım var. Herşey nasip kısmet işi.
ies'i turbolamak. kendi işimi kurmak. ona tekrar kavuşmak.
en önemlisi sadık ve salih bir kul olmak istiyorum.
aöf 3'deyim ilk senem inş kazasız belasız çalısarak bütün derslerimi vermek istiyorum. bunla paralel olarak spora başlayp kilo vermeyi planlıyorum. allah sağlık sıhat ve olan borçlarımızı ödeme kuvveti versin gerisi kuru gürültü. :)
para lazım para 2012 2013 2014 farketmez
sevgilimden ayrılmak, arabayı doldurmak, canım çok sıkılıyo çalışmam lazım bulaşıkçılıkta olsa bi süre denemek, tayland'a kankimin yanına gidip bol bol masaj yapırmak :D, 4 senedir olduğu gibi sınavdan sınava okula gitmek, babamın daha çok para kazanması :D...
subatta diplomayi alip bir an evvel askere gidip gelmeyi;
en onemlisi ise annemin eski sagligina kavusabilmesini istiyorum.
Hepinizin isteklerinin dualarının kabul olmasını istiyorum,samimiyim. Amin
İyi bir üniversite kazanmak , sonra 156 2.0 veya fiesta 1.6 tdci sport almak hedefindeyim :) yine üniversiteyi kazanamazsam , bu sefer direk askere :)
2012 ye iş le başlamak ve artık askere gidene kadar sabitlenmek.
aöf.3. sınıftayız ilk senem hic takıntısız bitirmek.
sağlıktan sıhhatten ödün vermemek aileyle arayı daha ıyı duruma getırmek.
sevgılıyle ıyı gecınmek
birazcık para ve ole lux te gozum yok ayagımı yerden kescek ıcıme sıncek bi araba.
En büyük planım okulumun sağ salim bitmesi ve kolay bir askerlik..
aracımı satıp eg si alıp camberli renkli bbsli bride koltukları airmass egsoz yapmayı planlıyorum :)
Kpss illetini altetmek, istanbula atanmak, kız arkadaşımı unutmak (birleşmek de olabilir ), spor psikolojisi üzerine yüksek lisansa başlamak, cümlemize saglık, huzur, barış,inanç getirsin inşallah.