|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 2012 1.3 Mjet Linea..
|
Bir arkadaşın aracını teste soktuk
Araç s2000 okumayı bilen varsa yardımcı olabilirmi nasıl sizce değerler ![]()
__________________________________ Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: toyo 2zz-ge
|
motor sıcakken mı sogukken mı olculdu
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
büyük ihtimal sıcakken
__________________________________ Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: toyo 2zz-ge
|
butun sılındırlerın aynı degerı okumaması dusundurucu tabı buna dıs etkenlerde neden olabılır yada aletlede alakalı olabılır ama ben begenmedım degerlerı dususte hep
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: TT-R Quattro, 106 GTI, 11 CBR1000RR...
|
Segman siparişi verin en kısa zamanda oda en iyi ihtimal.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
başka yorumlar?
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Grand Vitara
|
marş basılırken gaz pedalına sonuna kadar basıldı mı her seferinde ya da hava emiş yolu açıkmıydı..?
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
açıkcası o kadar detayını bilmiyorum
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: clio rs 172, leon cupra tfsi
|
Ölçüm doğru yapıldı ise bi yerlerde yanlışlık var.. Sekmanlar kaçırıyor olabilir.. Sübaplar kaçırıyor olabilir.. Bir bakmak lazım..
__________________________________ if in doubt, flat out. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Grand Vitara
|
Gaz kelebeği kapalı iken kompresyon testi yapılırsa genel olarak komp. değerleri düşük olur ve sonraki silindirlerde de giderek düşer.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
ölçüm yapılan cihaz kaliteli..aynı cihazla 106 gti ölçtük değerler buna yakındı..söküldüğünde supaplar eğik çıkmıştı..
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: A41.8T - TTQ225
|
konu dışı ama bu testi nerede ve kaça yaptırıyorsunuz
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: '93 200SX S13 - '95 Del Sol VTi EG2
|
abi uzatmaları oynayan bir motorun çıktısı bu .... maalesef
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Clio rs
|
Koşullar tam sağlandıysa
Enjektör söketleri sökülüp Tam tapa gaz Ve motor sıcaklığı idealde ise Test sonuçları kötü duruyor Mesela buda Megane Coupe 140hp kompresyon testi ölçümü Aracın subapları gidikmiş
__________________________________ Teşekkürler Renault Mais Baday Cotech Merdan Power
Teşekkürler AHM Performance |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: A41.8T - TTQ225
|
bu nasıl anlaşılıyo yav hiçbişey anlamadım ne okumak lazım şimdi bundan
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
43.000 de araç nasılda böyle birşey olabilir aklım almıyor açıkcası
acaba ölçümde bir hatamı var yoksa? neden böyle olmuş olabilir? __________________________________ Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK Son Düzenleyen VTec_king; 19-12-2011 09:03. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: yok
|
sübaplar gidikse değerler farklı çıkabiliyor aynı megane coupe deki gibi,ben subapları eğmiştim,serviste baktılar bujileri söküp marşa basarak.
aracın sıkıstırması 10 1,10.2 2,7,8 3.8,5 4,10 cıktı tam.ne yazıkki servisteki formen bile normal o kadar farklılık olabilir filan dedi yarım saat iddialaştı bin böyle bişey olursa gel filan dedi,iddia ettim,sonra talimatı bi daha okuyup geleyim dedi ve eğikmiş yanlıs okumusum demişti ,farklılık olursada ufak farklılıklar olması gerekli benimki gibi bariz fark cıkarsa subaplar eğik olabiliyor ben yanlıs vites atmıstım öyle eğilmişti 1-2-3 ,4 e geçerken 2 ye geçtim. |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: '93 200SX S13 - '95 Del Sol VTi EG2
|
Abibaskaywrde daha olcturun. Enjektorlerin fisini cekip , dip gaz basarken test etmek lazim. Sikistirmasi 11.9 olan arabada 12 bar olctuk yaklasik Dolayisi ile ilk iki silindir 11 bar normal gibo ama 4. Silindir 9 bar da. 30psi fark var arada 5 psi a kadarnormal kabul edilir ama 30 psi cok fazla. Baska yerde daha olcturun abi. Eger gene boyle cikarsa bi yerden sikistirma kaciriyor demektir.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
evet tekrar ölçtürmeyi düşünüyor
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|