|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: e60 / e53
|
Bi arabaya kapora verdim sonunda.. galeri araç sahibinden satış almış fakat araba 34 plaka plaka da değişicek demişler noterde.. direk sana satış verebiliriz bizim ruhsat çıkarmamıza gerek yok diyolar ama ben plaka değişicek dendiği zaman ruhsat çıkarmadan satış yapılamıyo diye biliyorum.. yapılsa bile plaka 34 olarak kalır değişim iptal olur diye tahmin ediyorum ayrıca 34 plaka arabaya kesinlikle binmek istemiyorum hadi anlamlı bişey olsa neyse de 34 XX XXXX anlamsız bi plaka.. satışı direk alırsak ve plaka 34 kalırsa kabus olur benim için..
şimdi sizce galeriyi suhsatı çıkarın plakayı ankara yapın sonra bana satış verin yolunda mı zorlıyım sizce? ne yapmalıyım? __________________________________ |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Ruhsatın cıkmasına gerek yok gecici ruhsatla aldıkları gunden 1 gun sonra satıs yapabilirler notere gittiginizde size zaten sorucaklar plaka degişsinmi diye siz evet diyince satıs yapılıp istedigin plakayı alabilirsin ... yani ruhsat cıkmasını vs. beklemeye gerek yok plaka degişimi için .
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: var
|
unutmadan dip not yazalım geçici ruhsatın süresi 1 ay bu süre sonunda geçici ruhsatla astış yapılmaz
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: im yok gibi..
|
satış yaparken soracaklar yalnız normal satışla plaka değişimli satış fiyat farkı oluyor plaka çıkarma gibi. galeri 06 çıkarıp sizinde ondan direk almanız daha uygun olur bana göre
|
|
|
|
|
|
#5 | |||
![]()
|
__________________________________ |
|||
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
__________________________________ |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: GolfPlus
|
ertesi gün satışı yapılabilir, aynı günde bir satış yapılıyor sadece
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
Sorun olmaz Alper, ben de bi arabami aldiktan sonra anneme satmistim ruhsati beklemeden. Kasko daha uygun oldugu icindi sanirim. Plaka degisimi yoktu bende ama senin icin de fark edecegini sanmiyorum.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: clio rs 172
|
geçici ruhsatla satış yapıldıgını öğrendigim iyi oldu benimde bir sorum olucak
aracımın satışını veremiyorum sebep araç ablamın üzerine 2 yıl önce aldık fakat ablam 3 ay önce evlendi sadece nüfus cüzdanını değiştirebildi bu sürede aracın ruhsatında hala kızlık soyismi yer almakta noter ben satış yapamam bu durumda diyor sisteme tc kimlik vs girince şimdiki soyismi çıkıyor ruhsata bakınca farklı diyor noter bunu satışını yapabilirdemi yapmıyor yoksa illa ruhsatımı değiştirmem lazım? |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: leon,megane coupe
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: -
|
Bizim uçak biletinde sistem Evlilik Cüzdanı ibrazıyla çözülebiliyor aslında böyle birşey olabilir diye düşünüyorum.
Sonuçta aslı gibidir yapıp ek olarak koyabilir dosyaya. __________________________________ 39'uncu P. Tümeni 49. Alay 1. P. Taburu Güzelyurt/Kıbrıs |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
ramonun başına gelen tamamen saçmalık. bu insanın tc numarası var değişmiyor anne adı baba adı d.tarihi d.yeri değişmiyor . Ne hakla adamın bidaha ruhsatını değiştirtiyorsn yok yere hem insanlara iş hem memurlara. zaten araba satılıyo ruhsat değişicek para kazanıcan bari satan adamı bidaha derde sokma. resmen saçmalık...
__________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Sundance Yellow Gti
|
Benimde satışla ilgili bir problemim var bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Yeni araç alacağım arabanın ruhsatının 1 nüshasına 9 ay once polis el koymuş ve aracı trafikten men etmiş şimdi ben aracın muaynesini yaptıracagım fakat aracın ruhsatınının 1 yaprağı anamur ilçesinde almışlar ben antalyadayım oraya gitmeden ruhsatın 1 nüshasını almadan aracın satışını alabilirmiyim yada başka nasıl çöze bilirim bu sorunu. __________________________________ [FONT="Franklin Gothic Medium"] POWERED BY AYDOĞDU GARAGE [/FONT
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
ablam kimligini değiştirdi emniyete gittim 2 gün sonra aldım ruhsatı verdim satışı saolasın abi sende bilgiler içinek bilgi acil paraya sıkışsak allah korusun daha beter bişi olsa arabayı satamıcaktık böle şey olur mu ya Son Düzenleyen ramo35; 03-01-2012 18:44. |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 14:24 ::::

ablam kimligini değiştirdi emniyete gittim 2 gün sonra aldım ruhsatı verdim satışı saolasın abi sende bilgiler için