|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Peugeot 307 XSI
|
Arkadaşlar merhaba,, bu haftaiçi ufak kapı vurukları için autokinge gideceğim.Sigortam 5 cm e kadar 8 tanesini karşılıyormuş.Fakat gitmeden önce yinede bir soriyim dedim önceden giden yaptıran, memnun olan olmayan varmı diye.Tecrübelernizi paylaşırsanız çok sevinirim.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: MEGANE II RS
|
auto kingin işçiliğini beğenmiyorum onarım olabilir fakat boya işçiliği açıkcası çok kötü...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
Baris bence hic elletme, seni gayet iyi taniyorum pismanolursun. Bende de var 1-2 gocuk elletmiyorum.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: FN2
|
ben arabamı satmadan önce ufak tefek nazarlıkları vardı göçükler 3 tane bitanesi 2 kapının ortasındaydı bukadar düzelebileceğini tahmin etiyodum sadece ufak nokta şeklinde izler vardı büyük göçüğün orda oda çok yakından bakınca belli oluyo ben tavsiye ederim ama heryerin ustası iyimidir bilmem ordaki ustaya bağlı bence autoking e değil.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: corolla e12 hb
|
maslak sanayide magic touch var tavsiye ederim benim aracımda ciddi büyük gocukler vardı sagolsunlar halletıler.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Mercedes C200k,BMW e46,e90,Freelander II
|
Bu işi hakkıyla yapan benım gördüğüm tek yer var eger yaglı cekic vs sanayı işi yaptırmak istemiyorsanız.İzmitte çökük sihirbazı diye biryer.Calışanlar işinin ehli almanyada eğitimini almış boş gunleri olmayan biyer.İstanbul izmir ankara antalya sakarya dolaşıp duruyorlar biriktirip.arayıp konusun numarasını verebilirim.Hertürlü kefilim sıfır hata garantileri var.Komple dolu yagmış arabaları boyasız düzeltiyorlar tavan dahil sıfır hata gözümle gördüm..autoking 5 para etmez.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: bemeve
|
boyasız göcük tamirinde, çektiripte dümdüz olan bir araç görmedim şu ana kadar. yakından bakınca mutlaka belli oluyor. eski aracıma bende yaptırmıştım, yakından bakınca onda da belli oluyordu..
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Mercedes C200k,BMW e46,e90,Freelander II
|
Komple dolu yagmış delik deşik olan arabayı sıfır hatayla veriyor dediğim yer.haberiniz olsun.Hata görürsenız para ödemiyorsunuz.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: FA548
|
Autoking'e sakın gitme böyle rezil işcilik yapan bir firma görmedim ben aynı yeri 3 kere yaptırdım 3ündede damalı eşşek gibi oldu araba yapamıyolar en son lanet olsun diyip çıkıyorsun.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Tempra 2.0 16 V
|
ısıtıp soğutarak genleşme yöntemiyle kendiniz bile düzeltebilirsiniz ufak göçükleri
__________________________________ barnak bassam olurmu ? |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: var
|
MTCOTO | Dolu Hasarı | Göçük Düzeltme referanslara ve paylaşmış oldukları videolara bakılırsa çok iddialı ve profesyonel bir yere benziyor sitesindeki corolla sizin galiba fiyatlar vs. ne alemde? |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: K11a - whooperS
|
Magic touch a referans olabilriim!
hatasiz işlem var |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: HYUNDAİ ELANTRA 2011
|
sanayide boyacı vallaha daha saglam yapar trabzonda degılmıs demekki sadece auto kıngten memnun olmayan aracın tamponunu boyatmıstık boyle bı boyama seklı yok boya dokuldu catladı hemen ıscılıgı sıfır ozenerek yapmıyorlar ısı...
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 91'' Mazda 626/ 00''A3 1.6 zır stock
|
İzmittekini tavsiye ederim bi kaç müşteri gönderdik memnun kaldıklarını söylediler
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
autoking den bu kadar memnun olunmadığını bilmiyordum açıkçası
Magic touch u duydum evet hatta arkadasım gitti göçük basına 50 tl alıyorlarmış sanırım.Fikirlerinizi değerlendircem çok teşekkür ediyorum
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Dizel Power..
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: ben aslımda yoğum.
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 14:24 ::::

Magic touch u duydum evet hatta arkadasım gitti göçük basına 50 tl alıyorlarmış sanırım.Fikirlerinizi değerlendircem çok teşekkür ediyorum