Hayır kesmiyor :)
Printable View
su an bendede gösyeriyor en güncel versiyonu var. ama her zaman o dogru olmuyor ben aşmadım ordan takip ettim fatura ödemeye gittim süpriz fatura cıktı karsıma yok son 12 saat göstermiyor ıvır zıvır ayak yaptılar . video ve cam actıgınızda maşallah v12 gibi kota gidiyor kontratım bitti bende kullanmayı düşünmüyorum artık ..
bende turkcell 3g yazıyor
ewet mantıklı oyuzden olabılır:)
örneğin haftada 1-2 gün ananeme yada yazlığa gittim orda netsiz kalmamak için nasıl bi paket almalıki kontürlü baya iyi gibi ama fiyatlar ne şekilde acaba aylık sabit ödersem bi anlamı yok 1 ayda gidemeyebilirim hafatda 2 günde gidebilirim böyle bişey için kontürlü en iyisi sanırım giderken biyerde yükleterek
ben tavsiye etmem turkcell vınn var birkaç video izleyince kota doluyor ***** artık videolar daha kaliteli ve mb sayısı yüksek.bir ara ttnetin vardı evdeki normal internetin yanına aynı internet üzerinden vınn gibi bağlanabiliyordun o noldu?
bu listedeki tarifeler turkcell inmi?
baglantı bu ara cok kotu zırt bırt dusuor bosver vınnn mınnn
3 aylık t.cell VINN kullandım yazın keşke almasaydım dedım en mantıklısı Vodafone dakı ınternet paketlerı Telefonu bagla PC ye o şekılde gır bırçok arkadaşım o şekılde gırıyor aylık 16 TL mı ne dıyorlardı sınırsızmıymıs neymıs tam bılmıyorum ama bı vodafone bayıınden bılgı al dedıgım gibi yap bence
yeni evimize taşındıgımda telle falan ugraşmamak için kamu vını aldım 4 gb dan sonra kendisi kesiliyor
internet kötü değil ama kablolu gibi de değil rahatlıkla işini görüyor ama nette film falan izleyeceksen kotalıtyı kullanmamanı tavsıye ederım
Yeni birşey daha öğrendim telefondaki hattınızda internet paketi varsa vınn modemine bağlayıp internete giriş yapabiliyormuşsunuz mantıklı geldi.. Ucuza vınn modem bulunabilirse güzel olur :)
bende kamu vın kullanıyorum burda cok guzel cekiyor.450-500 kb ile dosya indirebiliyorum.4gb dolunca hızı kesiyor.programdan kotayı takip ediyorum.son 100 200 mb kaldığında indiriyorum bir film 500mb 600 mb lık :) hız kesilmiyor kota aşımıda olmadığı için faturaya ekleyemiyolar.turkcellin yıllardır attığı kazığa istinaden bende onlara kazık atıyorum :))