|
|
#1 | |||
![]() |
Herkese merhabalar arkadaşlar Celicayı sattıktan sonra Askere gittim şimdilerde yine kuyruğumu kaldırmış durumdayım İstanbul da bir Miata var araçla ilgili bilgisi olan paylaşırsa sevinirim....
Benim yaptığım araştırmalara göre 1993 den sonra 1,8 L olarak motoru geliştirdi yanılıyor da olabilirim mesaj yolu ile bunu araç sahibine sordum yurt dışından bu şekilde geldiğini ruhsatta 1,6 L yazıyormuş fakat 1,8 L olduğunu iddia ediyor sanırım motoru değiştirilmiştir... Saygılar ve Teşekkürler Link; Mazda MX MX-5 1.8 1991 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 67257152 __________________________________ RED DEVİL[SIGPIC][/SIGPIC] |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Mazda 121 bp swap
|
Motorun üstüne bakın. Otomobile karşıdan baktığınızda sağ ön tarafda motor nosu yazar. Ya da ruhsattan okuyun. B6 ile başlıyorsa 1.6 dır. BP ile başlıyorsa 1.8 dir.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Production 1989-1998
Body style 2-door roadster Platform Mazda NA Engine 1.6 L (98 cu in) B6ZE(RS) I4 1.8 L (110 cu in) BP I4 Transmission 5-speed manual 4-speed automatic Bu konuda sıkıntı yok lakin şunu merak ediyorum mazda 1994 ten sonra 1,8 motoru çıkardı araç 1991 model bunu aracı görünce açığa cıkacak benim tahminim motor değiştirildiği yönünde
__________________________________ RED DEVİL[SIGPIC][/SIGPIC] Son Düzenleyen yavuz_ozaydin; 18-12-2011 21:46. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
araba fotolardaki gibi değil 2 3 kere denk geldim
bunu bilerek gelinde sonra hayal kırıklıgı olmasın
__________________________________ fuck love , i need a car (:
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
İstanbul'a ziyarete geleceğim araç için gelmeyeceğim sadece fotolar harici negibi sorun olduğunundan bahsedersiniz sevinirim.
Saygılar... __________________________________ RED DEVİL[SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
MX-5 Sorgulama güncel...
__________________________________ RED DEVİL[SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 1.5 dizel behzat ç mobil
|
fiyatlar biraz fazlamı banamı öyle geldi
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
pahalı fiyatı bu araçların bir piyasası yok her kez kafasına göre fiyat çekiyor bu temmuzda mavi miata aldık arkadaşımıza 98 yeni kasalardan 24 bin tl ye.. arkadaşım izin verirse fotolarını çeker koyarım..
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Güle güle kullansın.
Evet az olunca Tr de belirli bir piyasası olmuyor fakat çoğu ilanı veriyor 20-30 asası satılan ise az uygun rakam uygun alıcılara göre belirleniyor çoğu ilan yıllarca askıda kalıyor satıl mıyor. __________________________________ RED DEVİL[SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Fazla ne demek uçmuşlar dostum...
__________________________________ RED DEVİL[SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Honda CRX - Citroen C4 HDİ
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: RX-8 R3 & FD2 HONDA CIVIC
|
Aslında Mx-5'ler koleksiyon aracı olduğu için fiyatlar gayet normal
Facete mx5 türkiye sayfası var oradanda sorabilirsin araç ile ilgili bilgileri.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
mx 5 in çok renkli bir hikayesi vardır miata konusunda yazmışdım okumanızı tavsiye ederim..
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
benim bir arkadasimda vardi 92 1.8ama sagdan direksiyondu
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Gayrettepede sirketin orda bi tane siyah duruyor,oglen yemegine ciktigimda camina satarmisin diye yazar sorarim.
Buraya yazarim. __________________________________ retro vwmk2 |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
![]() Saygılar.. __________________________________ RED DEVİL[SIGPIC][/SIGPIC] Son Düzenleyen yavuz_ozaydin; 21-12-2011 22:20. |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
Saygılar... __________________________________ RED DEVİL[SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]() |
![]() Saygılar... __________________________________ RED DEVİL[SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: Honda CRX - Citroen C4 HDİ
|
Zaten 61 tane msg ı var , kişinin profilinden bakarsanız görürsünüz.
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |