|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: BMW 3.25Ci
|
Yakın zamanda bir Tablet alıcaz ama karar veremedik
Samsung galaxy tab - İpad 2 - Acer arasında gidip geliyoruz siz hangi tableti tavsiye edersiniz ? Şarj önemli bu konuda en iyisi ipad sanırım USB girişi olması farkedermi harddisklerle uyumlu çalışırmı ? veya sizin tavsiye edeceğiniz ürün nedir ? bide ipad 3 söylentileri var beklemeye değermi ... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
ipad2 3G wi-fi kullaniyorum gayet memnunum.
Tabi tablet ile ne yapmak istedigine gore degisir bu durum. __________________________________ http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif http://img242.imageshack.us/img242/9...nleriimzaa.jpg |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
yazılımla ilgiliysen karıştırmak geliştirmek istiyorum dersen asus tf101+klavye avantajı hoş
ama stabil olsun sorun istemiyorum sıkıntısız kullanmak istiyorum dersen ipad alabilirsin tamamen ne istediğine ihtiyaçlarına bağlı
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
ipad 2 iyi
ama ekonomik olsun dersen archos alabilirsin ipad2 nin çeyrek fiyatına fransız malıdır. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Corsa C
|
ipad2 diğerlerine göre biraz daha kullanışlı.
türkiye'den alınmış 32gb 3g ipad2mi satabilirim istersen
__________________________________ if in doubt, lift up a little. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: BMW E34 5.20i
|
kenk Acer'i bilmemde ipad ile galaxytab karşılaştırmışız zamanında
İpad 2 mi Samsung Galaxy Tab mı ? |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: FASTEST 207 RC with Stock Turbo :)
|
Tabletlerden anlayan bir arkadaşım bana şu modeli önerdi ;
Youtube da bayağı videoları var donanimhaber de konuları var ; reedPAD2 Android Multitouch - Kitap - Hepsiburada.com |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: 1.5 dizel behzat ç mobil
|
Flytouch 3 Android 2.2 - The Latest Updated Firmware Part 2 - YouTube
kesinlikle tavsiye ederim olayınızı sadece internet uygulama vs ise ama yok ben illa programlama yaparım yok ben update ederim yazılım falan diyorsan işine yaramaz flytouch3 yurt dışında bayağı kullanılıyor yu-ha-tu gibi bir alet değildir yani ![]() http://urun.gittigidiyor.com/bilgisa...16-gb-48975967 __________________________________ Son Düzenleyen mmged_jan; 18-12-2011 18:42. |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
__________________________________ if in doubt, lift up a little. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: VW
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: yok
|
ipad al.Yada galaxy.Ama çinçançon amcalarında var tabletleri kanka.Bulgarda ucuzdur aldır ordan.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Sarji abartisiz 1 hafta gidiyo iphone gibi degil. Diger tabletleri bilmem.
Ipad 3 soylentisi var, ama iphone 4s yeni cikti, iphone 5 dedikodulari donmeye basladi. Olay su apple senede bir yeniliyor ipad 3 de gelecek iphone 5 de. Takip edemezsin bunu ![]() Usb ihtiyacim hic olmadi ama bu nasil kullanacagina bakar. Diger tabletleri bilmem ama genelde pc yerine kullanamazsin. Ha ben pc yi sadece ipad e sarki yuklemek icin kullaniyorum o baska, ama sonucta bilgisayara bagimli mi, evet. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Herkese teşekkür ederim
öncelikle alıcağımız tablet 3G li olucak bide daha çok iş için kullanılıcak .Ama olmuşken iyi birşey olsun istiyoruz İpad 2 Acer Samsung Galaxy Tab (10.1 diye geçiyor sanırsam turkcell in yeni satmaya başladıklarından ) Asus (onursumer abinin dediği model) var bide yukarıdaki bide merak ettiğim sorulardan biri Android'mi İos'mu ? |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
ios gündelik işlere daha uygun. isteklerin özelleştikçe android'in sunduğu şeyler cazip geliyor.
olmuşken iyi bir şey olsunun linki burada ![]() http://www.techturkey.com/forum/off-...2-32gb-3g.html __________________________________ if in doubt, lift up a little. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Bütçe varsa ipad.
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: coming soon loading......%89 nis..... g.r .....p...0 :))))
|
bence ipad 2 gerisi boş ipad aldıktan sonra bilgisayarın yuzunu görmez oldum. tozlandı pc evde de işde de . sakın başka tablete yonelme flash sıkıntısı felan var deniyor ama jailbrake yapıldıktan sonra flash işide haloluyor. ne galxi ne asus ne de bi başkası . ipad diyorum kalite diyorum başka bişey demiyorum. karizma kalite fonksiyonelik herşey ipad de . tavsiyem ipad den şaşma ölüsü dier tabletlere fark atar.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
Yorumlara teşekkür ederim
birazda android kullanıcılarını dinlemek istiyorum
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: RED VTİ
|
İpad tablet alacağına iphone al daha kullanışlı
ipat tablet ile sadece internete girersiniz müzik video resim yükleme gibi multimedya işlemleri ve de itunes mecburiyeti sizi ipad tan soğutur ama kalıte olarak zevk verir galaksi tablet tam anlamında bir multimedya alettir bir usb harddisk olarak bile kullanabilir bütün video formatlarını destekler telefon olarak iphone tablet olarak galaksi kullanıyorum tablet olarak galaksiyi tavsiye ederim |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|