Araç istanbula geldi abi maslak meguda gördüm kaplama söküldü kaput değişmiş boyamamışlar kaplamışlar direk üstelik çakma mercekli o iğrenç angel eyes lardan takmışlar ama plka yoktu üzerinde
Printable View
benim gözlüğüm yok :D gp998 yada gp899 plakalı olan arabanında plakası değişmişti diye hatırlıyorum şuanda yanılıyo olabilirim ama arkadaşım satmıştı onu :) şuanda bildiğim 2 tane gp plaka gp var biri gp266 diğeri gp662 ama gp266 plakalı olanı sakin sürer arabayı gazlamaz gp662 plakalı olanda en son kiralama işi yapan birilerindeydi plakayı tam bilse muştu bulurum ben ona arabayı şimdi tam bilmedende nerden bulup çıkarayım :)
nasıl bi teşkilatsınız la siz plaklara bak biri GP 998 diğer GP 899 :) biri GP 266 diğeri GP 662 :)
hayırdır la :D
:D:D:D kanka arabalar şirket arabası gibi hep aynı renk aynı özellikte olunca plakalarıda öyle olmuş :D zaten arkadada koltuk yok camlı van hepsi :D arkada ki mal frene basınca öne gelmesin diye boru bile koymuşlar :D
Mustu bulana ödül var mı peki ?
karamurat hanginiz
benim :D
gerek kalmadı artık adama ya dün gece 2 rekat namaz kılıp baya beddua ettim o ona yeter :D
Alınık pert GP :D
muştu konu acmana gerek yoktu arasaydın dururdum :D
Kanka sefakoyde var bir tane GP plakali GP sonunu bilmiorum ama