Plaka GP mi peki abi ondan emin misin?![]()
klasik GP ya jantlar kırmızı aynalar spoiler falan Gri renk
neyse en yakın plaka GP 998eray panpişim tanıyor bi ulaşacaz bakalım yarın
Aaaa aksam etilerde vardi bı tane mustu Walla keske önce gorseydim konuyu bakardım plakaya
C R M performance
yeni ürünler çıkmadımı kanka yılbaşı geldi 14 ocak hanımın doğum günü 14 şubat sevgililer günü diye gidiyo takvim![]()
İmza yapmak istiyorum![]()
Konuyla ilgili olarak az önce vosvos etkinliğinden dönerken maltepe carrefourun orda e5te üst geçit ve otobüs durağı var sağ şerit genelde yavaş olur bizde orta şeritten sakin sakin giderken en sağdan ortaya bi partner daldı ve araba baya durma seviyesinde gidiyor yerler ıslak frene bastık ama kaç yıllık araba sonuçta arkası yanımıza geldi yan yan bariyerlere doğru giderken zar zor topladı arkadaş eve sağ salim döndük. Olay sonrası yapıştık peşine cevizliye saptı ışıklarda yakaladık bide tuttu üstüne bilmiyomş gibi davrandı sus mus dedi tam inrken arkadaşlar tuttu tutmasalar bi anlık sinirle kimbilir neler yapıcaz birbirimize sonra dedim iyiki olay çıkarmamışız. Sende abi Allah'a havale et bırak düşme peşine bişey yaparsın sonra sen suçlu olur sen uğraşırsın. O illaki cezasını bulur.
istanbul'dan ankara'ya gelen ve burada turuncu kaplanan bi Gp vardı. Bende onun sahibini bulsam bi güzel sevicektim. Belki aynı kişilerdir.
Ali Can Calis
artık bende coopercıyım bulaşmayın adamlara trafik yapıyorlar![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Cabriolet Özgür'e sor o kesin bilir. Sahibi miniciyiz.biz'e üyedir garanti![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)