Perşembe günü İzmir'e geliyoruz 3 kişi, cuma yada c.tesi çıkabileceğimiz güzel bir kulüp önerisi varsa çok sevinirim, İstanbul crystal, 11:11 veya Ankara 20, faces gibi electronic dinleyebileceğimiz olursa çok sevinirim, şimdiden teşekkürler![]()
Perşembe günü İzmir'e geliyoruz 3 kişi, cuma yada c.tesi çıkabileceğimiz güzel bir kulüp önerisi varsa çok sevinirim, İstanbul crystal, 11:11 veya Ankara 20, faces gibi electronic dinleyebileceğimiz olursa çok sevinirim, şimdiden teşekkürler![]()
''hondas never get old, they just get faster''
1888 adlı mekanı tavsiye ediyorum o zaman. electro house tarzı çalar. Geneldede iyidir kalabalık olur. 1e 1 dam şartı var sadece.
alsancakta olacaksınız bayan arkadaslarınzla Rahat edebılcegınız nezıh ortamlar aksam ustu Gul sokakta baslar ordakı cafelerde muabet sohbet Karsıyaka tarafında olursanız bostanlıda Olabılırsınız aksam 1888 2.kordonda yer almakta elektronık muzık yapar ekonomı unıversıtesının ogrencılerı takılır genelde nezıh gıbı gozuksede lavuk coktur ama genelde rahattır.
Orası 2gıbı falan bıter ordan sonra Gercek bı gece klubune gecmek ıstersenız senı acılmıs olarn Jackıe's 'ı tavsıye ederım Alsancak lımanın ıcındedır ısletmecılerı arkadsalarımız yenı mekan oldugu ıcın kalıte ust duzeyde suanda. rahat edersenız
kendımce tavsıye edebılcegım cafeler
Alsancak. Beymen - sirwinston - canteen - mia+
Bostanlı - Sir Winston - The Good(ex schlotzsky's) - Recis - Ege park kitchenette
Gece klubu olarakta bu kış hıc bı yere gıtmedım degıstı klubler Jackies'i Tavsıye ederım.
home town onerıyrm 80 90 ların slow parcaları gayet guzel ortam eglenırsınız oz venue bambaskadırorasınıda degerlendırın
www.honda-tech.com
________
Dr.Ecu
anlaşmaya giderde.. hava alanı taxisi olduğu için biraz burunları kalkık olur.. yani sen binmesen bile mutlaka başka biri çıkar. ordan taxiye binende zaten mutlaka 40-50 lira bırakıyo...
50 yi gözden çıkar onur abi havalimanı taksicileri yamyam misalidir
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
Yapmayavturist ayavina yatariz napalim
baktim doladtiriyo poliiiissss diye bagiririm hahaha
- K -
________
Dr.Ecu
sakın sakın turist falan deme sakın izmirli gibi davran he ama abi manisa üzerinden bornovaya gitmek istemiyorsan![]()
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)