|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Tofaş Kartal 1.6
|
İsveçli otomobil üreticisi Saab, iflas koruma başvurusunda bulundu
Saab'ın sahibi olan ve daha önce Spyker olan ve ismini Swedish Automobile olarak değiştiren şirketten yapılan açıklamada, Saab ile Powertrain ve Tools adlı iştiraklerinin gönüllü olarak iflas koruma başvurusunda bulunduğu belirtilerek, Saab'ın ülke dışındaki iştiraklerinin söz konusu başvurunun dışında tutulduğu ifade edildi. Saab ve Swedish Automobile'in CEO'su Victor Muller yaptığı yazılı açıklamada, gönüllü olarak iflas korumaya başvurmalarının, kendilerine, çalışanların ücretlerini ödemek ve orta vadede finansman sağlamak konusunda gereken zamanı kazandıracağını, böylece gerekli ödemelerin yapılabileceğini vurguladı. Şirketten Ağustos ayında yapılan açıklamaya göre, Swedish Automobile, yılın ilk çeyreğinde 201,5 milyon dolar zarar etti. Tedarikçileri, ödeme yapılmadığı için yedek parça teslimatlarını durdurunca Saab, nisan ayında İsveç Trollhattan'daki fabrikasında üretimi askıya almak zorunda kalmıştı. Swedish Automobile, Haziran ayında Saab'daki 3 bin 700 çalışanının maaşlarını ödeyemediğini de belirtmişti. Saab, geçen yıl General Motors tarafından Swedish Automobile'e 74 milyon dolar nakit, 326 milyon değerinde imtiyazlı GM hissesi karşılığında satılmıştı. Alıntı:Milliyet __________________________________ Biz Böyle Mutluyuz |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: ...
|
arkadas bu saab 20 yıldır batıyor...bu nasıl ıs hacı yatmaz mı bunlar?bence turk halkının duyguları ıle oynuyorlar her zaman kaybedenın ezılenın yanında oluruz ya
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: FD6
|
Hazır pişmiş yemek işte..
Direkt satın al, markanı koy.. Ne AR-GE ne başka birşey.. Armut piş ağzıma düş işte.. Niye satın almıyoruz biz SAAB ' ı, merak etmiyor değilim. __________________________________ Galiba benzini Gucci’den, elektriği Armani’den, doğalgazı Burberry’den alıyoruz. Başka türlü hem bu kadar pahalı olmaz, hem bu kadar güzel giydirilmez !!! |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Super 1248
|
uçak motorundan kazandıkları para yeter onlara
__________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Connect Silver Edit & Sym Fiddle II
|
Saab herkezce kalitesi bilinen bir araç aslında ama satamıyor malesef, ülkemizde servis sorunu mevcut, parca fiyat ve bulunurluluğu düşük,
Fakat Volvo gibi hem otomobil hemde kamyon - tır üretimi mevcut. Scania tırlarıda aynı marka gamındadadır. Saab ın volvo gibi kaliteli ve güçlü motorlarının sebibide tır ar-ge lerinden gelmektedir. Keşke yerli araba markası üretmek için çabalayacağımıza SAAB ı türkleştirebilsek, kalitesini bozmadan çok araç satabilsek. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
bir yildiz kaydi
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: benim arabam yokki ;)
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: z37a
|
Muller'in firma hakkında kendi yorumu;
“I have compared Saab often to a beautiful lion who grew up in captivity,One day that lion is loaded on to a truck and released in the vast savannahs of Africa. That mighty animal has to learn how to hunt for its own prey and support himself. Being used to receiving his meals in a stainless bowl, that lion has some serious challenges adapting to his new-found freedom.” |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 2012 1.3 Mjet Linea..
|
Güvenlik konusunda sağlamlık konusunda gerçekten başarılı bir otomobil firması,
Türkiyenin böyle bir firmaya ihtiyacı var güzel bir isimle Dünya piyasasına tekrar girebilir __________________________________ Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: vts II
|
ilk değil
__________________________________ Alta düştüm diye üzülme, üste çıktım diye sevinme.. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: im yok gibi..
|
![]() bugün bundan bitane görüp maşallah dedim akşama iflas haberini okuyorum
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Polo GTI & Ferrari 550 maranello & Mitsubishi & Audi a4 b7 tdi
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: hangini yazsam daha zengin gösterir acaba?
|
artık üreten değil tüketen bir toplum olduğumuz için böyle şeyler hayal ülkemizdeki petrolü çıkartmıyorlar bir sürü örnek var bunun gibi böyle şeyleri yedirmezler kolay kolay
__________________________________ Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: nissan navaRa & 106 gti
|
yalan haberdir bu adamlar batmadı gitti
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: benzin israfı 560SEL , c4 hdi
|
bayılıyorum saaba , para olsa ben aliim , kazandıkça ödesinler ama yok işte zıkkım çıksın , sıkışık dönemime denk geldi.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Supercharged 2006 R53 MCS
|
Soksunler uretim hatlarini,altlarinada Turk muhendis ve iscileri alacaklarini garanti etsinler Tayyip hemen arsa hazirlar onlara
Zaten komik paralara satilmislar..
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: B18 swap Coupe Civic
|
Zaten saabi ayakta tutan Scaniaydi sanirim.. tum zamanlarin en revacta tirlarini urettiler halada en iyisidir bence..
Keske alsak adida taab olsa
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Yıllardır GM altında dar ürün yerpazesi ile sektör de durmaya çalıştılar. Satamasa bile araç gm vardı arkalarında.. Şimdi kimse yok.
Aircraft departmanı da başka biri satın aldı biliyorum. Scania'nın çoğunluk hissesi de VW'de Tayyip sökse getirse keşke. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Saab herkezce güvenilir sağlam otomobil firmasi olarak bilinir.
Bunu türkiyeye getirmek cok mantikli ama nerde bizim ülkemizde böyle düşünce |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 14:27 ::::

çok doğru bir yaklaşımda bulunmuşsunuz...

) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar