|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Logan stw
|
merhabalar.
Yılbaşından itibaren ruhsatta ticari görününen araçlarda src belgesi zorunluluğu varmış... 2000 lira cezası varmış falan.... bizde bi dacia logan stw var şirket üstüne bide kangoo var şahıs üstüne biri sadece ticari amaçla kullananlar için geçerli diyo , biri ticari görünen tüm araçlarda geçerli diyo... hiç biyerden tam bi bilgi alamadım.. tam bilgisi olan varmı ? __________________________________ Şeytana uymak istemiyorum ama şerefsizin fikirleri hoşuma gidiyor
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Accent
|
Ticari görünen tüm araçlar için geçerli.Hatta kangoo,doblo gibi araçlar kantara bile girmek zorunda.Çatalcada kantar var kimse kantara girmeden geçemiyor.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
amaç ne peki ? para kazanmakmı ?
__________________________________ Şeytana uymak istemiyorum ama şerefsizin fikirleri hoşuma gidiyor
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: n/a
|
hep işleri dahada zorlaştırıyorlar herşeyin önüne bir taş koyma peşindeler bırakında millet işine gücüne baksın
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
SRC belgesi şöför için geçerli bir taşıt kullanma belgesi..Araçkara K belgesi alınması gerekiyor.Amaçlarını bilmiyorum ama her aracı tartıyor adamlar.Tuhaf bir uygulama tamam tırlara kamyonlara eyvallahda diğer araçlar çok saçma.Cezalarda çok ağır.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
nerden alıcaz bu belgeyi ? bilen kimse yokmu ?
__________________________________ Şeytana uymak istemiyorum ama şerefsizin fikirleri hoşuma gidiyor
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
K belgeleri Ulaştırma Bölge Müdürlüklerinden , Ulaştırma Bölge Müdürlüğü bulunmayan il ya da ilçeler de ise Ticaret Odalarından alınabilir .
SRC ise sürücü kurslarından alınabilir. |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
şimdi normal b ehliyeti olan birisi kangoo tarzı bi araba kullanabilmek için belgemi alıcak ? bana daha farklı anlattılar :S __________________________________ Şeytana uymak istemiyorum ama şerefsizin fikirleri hoşuma gidiyor
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Benim iş yerimde doblo var çalışanlar bununla eve gidip geliyor.
Değişmeli gece vardiyası olduğundan aynı arabanın 3 şöforu var. Şimdi ben bu 3 adamada hatta bazen 4.adamda kullanıyor,4 ünüde src belgesimi alıcam. Yada src belgesi alıcak adam işi gücü makineleri bırakıp sürücü kursunamı gidicek? |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Eğer ruhsatta kamyonet yazıyorsa araba için K belgesi alman gerekiyor.Senin ehliyetin ne olursa olsun src belgesi alman lazım.
|
|
|
|
|
|
#11 | ||
![]()
|
bide bu yüklü ceza olayı.... K belgesiz arabayamı ceza kesilcek , src belgsiz sürücüyemi ceza kesilcek ? __________________________________ Şeytana uymak istemiyorum ama şerefsizin fikirleri hoşuma gidiyor
|
||
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: Tofaş Kartal 1.6
|
Not:Bu konu ile 2.elde bol bol fiorino,doblo,tarzı araçlar çok görücez.Artık türkler sevmez ama SW arabalar alımları artar. __________________________________ Biz Böyle Mutluyuz Son Düzenleyen individual; 19-12-2011 16:10. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: :)
|
src sürücü kurslarından alınıyor diye biliyorum.Peki kurs görmek gerekiyor mu? ne kadar zamada çıkar bu belge? ve ne kadar ücret ödememiz gerekir kamyonet olarak geçen şirket üstüne araçlarda mal taşıması yapılacak.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Kangoo
|
otomobil yazarsa o zaman almaya gerek yok deme arkadaşlar ruhsatta bilgiler için teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Geçen sene telekom bizide göndermişti connect kullanıyoruz diye 1 hafta kursa gidiliyor. Ehliyet sınavı gibi bir sınavı var geçerseniz alıyorsunuz belgeyi
__________________________________ Ekn garage |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 50 cc twin turbo cabriolet :)
|
src, pisikoteknik, ve k belgesini 2012 de sık sık duyacağız. özelliklte şirket aracı kullanlar için önemli. aslında çalıştığım şitket 2 yıl öne hepsini aldırttı fakat soran bu günekadar soran olmadı. uygulamaya tamamen geçildiğinde denetimler sıkı tutulacaktır.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
tamamen nezaman geçilcek ?
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 1.5 dizel behzat ç mobil
|
panelvan (doblo partner vs) ı hususi araç olarak işletmişsektemi bu belgelere ihtiyaç duyulucak
bende partner varken ruhsatta kapalı kasa kamyonet yazıyordu araç camlı ve koltukluydu
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
çok ciddi şekilde şu evrak işlerinden gerçekten gına geldi bıktırdılar.
Adam şimdi işmi yapıcak src belgesi almak için kursamı gidicek. İşletmeci olmak kadar zor bişi yok şu memlekette her gün yeni bir bok çıkıyor. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|