Pazarlık severim alırkende satarkende ama dediginiz gibi bazen öyle bi ölücüler denk gelio insan küfür yazmamak icin zor tutuo... 52bin TL yazan ilanıma adam 45bin teklif edio ciddi alıcıyım nakit param hazır.
Printable View
Pazarlık severim alırkende satarkende ama dediginiz gibi bazen öyle bi ölücüler denk gelio insan küfür yazmamak icin zor tutuo... 52bin TL yazan ilanıma adam 45bin teklif edio ciddi alıcıyım nakit param hazır.
dİp fiyat olayı cok rahatsız ediyor beni gerçekten, adam x tl demiş. pazarlık vardır demişse konuşursun adabıyla, ama dip fiyat , bir dip p.m ölü pm vs , cok basitleştiriyor diyaloglarımızı.
Genelde birşey satarken zaten olurunu yazarım bunu belirtirip son fiyat PM istemeyin oluru budur diye yok hala son fiyat isterler son oluru nedir 70 Tl yse 100 olur diyorum ne iyim :) bide mala değer biçmek var birşey satıyosun yazmışsın yok o o kadar etmez yok bu kadar eder ama neye göre kime göre:D takılmican abi kimseye rakamın oysa odur esneklik payın varsa esnersin ben hep olurunu yazarım alan alır :D
Bide pazarlık var yazıldığında adam daha arabayı görmeden etmeden pazarlık yapmaya çalışıp, daha sonrada o arabanın fiyatı okadar değil falan diye tartışmaya giriyorlar. Arkadaş bi gel gör arabayı temizmi değilmi, yazılan fiyat edermi etmezmi ?
Ondan sonra araba başında pazarlığını uygun şekilde yaparsın el sıkışırsın olur biter. :beuj:
Aslında pazarlık yıllardır olan bir durum
Dip lafının trend olmasının sebebi Şafak Sezer'in filminde kullanılması bence
Bende sadece espri amaçlı kullanıyorum, dip kelimesi olumsuz anlam taşıdığından yanlış kullanılıyor
Adamın dibi: yanlış,
Cehennemin dibi: Doğru :D
pazarlık yapan adam var bide yapan adam var:) güzel bi dille ifade edersin 100 daha kes mesela:) şuanki zamanda öyle bişey kalmadı , kardeşş sen ver hesap nonu ben 500 yatırıyorm abi 600 diyosun yaa hadi 500 helal et:) hay allahım :D