|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: s2000
|
Evet arkadaşlar her yeni Offroad organizasyonumuzda biraz daha tecrübe ediniyoruz. araçlarımızı tanıyor daha da cesaretleniyoruz. İlk organizasyonda 10 santim kumdan geçince sevindirik olan ekip arkadaşlarımız artık aşağıdaki manzaralara alışık hale geldiler
;![]() ![]() Bu sefer ki organizasyonumuzu tamamen çamur üzerine kurguluyoruz Riva' nın Ormanlarının içinde çamur dolu yerler var ve bu orman yolları Çekmeköydeki gibi dar değil. Dolayısı ile araçlarımızı çizme riskimiz bu sefer yok. Yaklaşık 3-4 gündür de güzel yağmur yağıyor. Cumartesiye kadar da yağmaya devam edecek. Yani toprak yağmura doydu Biz de çamura doyacağız ![]() ![]() Buluşma Tarihi: 25 Aralık Pazar Buluşma Saati: 09:00 Buluşma Yeri: Acıbadem Mc Donalds Gidilecek Parkur: Riva Ormanları. Buluşma noktasına yaklaşık 45 dakikalık mesafede parkura ulaşmış olacağız. Bu yağmurlarla birlikte parkur bol çamurlu bir parkur olacak. Ekipman: Çizme veya Bot + Eldiven + Çeki Halatı (olmasa da olur bizde var) + 4 adet Telsiz ben getiriyorum Yemek: Yemeklik alışverişi Acıbadem' deki Süpermarketlerden birinde hızlıca halledeceğiz. Arkadaşlar katılacak araçların lastikleri kabak ise gelmemelerini tavsiye ederim. Aksi takdirde bütün offroad boyunca her parkurda kalırlar onları bütün gün çekmek zorunda kalırız. O nedenle en azından araçlarınızda kar lastiği olsun. Ama yok illa ben normal lastiğimle de olsa gelmek istiyorum aracımın performansını görmek istiyorum diyorsanız başımızın üstünde yeriniz var ![]() Lütfen kesin katılacak olanlar isimlerini listeye eklesinler; En Güncel Liste;
__________________________________ good friends are like butt cheeks, shit may tear them apart... but they always come back together... Son Düzenleyen BoraRS; 24-12-2011 09:13. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
he çamur banyosu cilde iyi gelir diyosun
![]() kankacım dediğim gibi hafta içi bitirebilirsem ticareti 98 5,2 cheroke ile geldim say öptüm bye
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
|
Araçlarımız çok kuvvetli çok şükür. Tekerler yeri tuttuğu zaman sıkıntı olmadan çıkıyor araçlar.E bir de üstüne benim muhteşem pilotajım eklendiğinde ortaya çok güzel kareler çıkıyor
__________________________________ good friends are like butt cheeks, shit may tear them apart... but they always come back together... |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
__________________________________ good friends are like butt cheeks, shit may tear them apart... but they always come back together... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: ......
|
Riva cok guzel olur cumartesiye kadar cok batan olur isimiz cok demekki bizim isi
Yazilmis zaten askadrosayiz |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
tüfeng mi
getireyim mi bende kanka ruhsat falan yok ama
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Bende getircem abi belki domuz fln biluruz
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
hacı birbirimizi vurmayakta
![]() du bakalım bizim emektarı bi çıkarıp yağlayayım o zaman
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Z16LET
|
anaaaam tüfeng&mustu
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
Anlamasin( espri yapim dedim izninle ) |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
çakıyla kendini pıçaklayan tüfengle neler yapmaz
![]() köksal yıkıldım hahahha
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
![]() Bu arada Pazar Rivaya gittim keşife. Kuzenlerle bol bol fişek yaktık kendimize geldik. Arabayı bikaç yerde batırdık ama araç Maşallah çıkmasını da bildi Ben bu Sorentoyu iyice sevmeye başladım. Bugün de arabanın altını yıkattım Bostancı Sanayide. Ben diyim 10 siz deyin 20 kilo çamur aktı arabanın altından Adamın dükkan leşş gibi oldu ![]()
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Tobe tobe...
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Arıf gorurse yazarde, Fatıh gelıcekmı yoksa onun aracını alcakmısnız Ramazan veya Koksal abı?
Bora abı cok pılotun dolmus ama arkada yer vardır umarım,Dıscoyuda yazarmısn abı __________________________________ Stage 3 Upgrade Pd Engine..
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Ben gcen arabayi yikattim yikamaci mah. Arkadas 3 gundur kanallari acmaya calisio ahhaha
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
Buuyuk ihtimal gelck gelmez ise alcaz arabasini
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Iyı bakalım ben ararım yrn onu..
__________________________________ Stage 3 Upgrade Pd Engine..
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
Köksal karıştırıyorum hep kusura bakma kardeşim
Bu arada Suzuki Jimmy kesin gelecek mi? Onu da ekleyeyim mi listeye? Gelecekse Pilotun ve Co-Pilotun adlarını alayım.![]()
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 14:29 ::::

;

Riva' nın Ormanlarının içinde çamur dolu yerler var ve bu orman yolları Çekmeköydeki gibi dar değil. Dolayısı ile araçlarımızı çizme riskimiz bu sefer yok.