Hayır Pazar çıkacağız. Konunun başında buluşma tarihi ve saati yazıyor. Cumartesi işi gücü olanlar var. Pazar en güzeli. Ama Pazar günü de erken dönme planları yapmasın kimse :) Pazar günü uzun olabilir :)
Printable View
koksal abı Vıtaranın elektrık tesısatı ne durumda :D
beyler sıkıntı yapmayıııııııııııııııın :eek: hem kilit hem vinç olacak bende :redspotda
köksalla ramazanı fazla yormayalım :heyoo:
Aynen kardeşim anca beraber kanca beraber. Bu işin zaten en zevkli yanı da ekip çalışması :icon_tup:
Sen de mi Vinçlendin :D Bi ben kaldım desene :D
Bu arada lastik olayını ne yaptın? Parçalanan lastiğin aynısından alıp devam mı?
Sıkıntı olacağını sanmam. O lastikler de fena değil. Sonuçta kalırsan ben çekerim seni :hehe::D
Arda abi ceee projesi iptalmi yaa :) vinc isin hikayesi sennn benm dedigim jant lastik takiminida almadin pehh :D hep yanlis yoldansin :D
iyi aktiviteler :)
babamın kanına girip niva aldırtıcam bu gidişle :)
detaylı foto bekliyorum :)
Arkadaşlar profesyonel kamerası olan varsa lütfen getirsin. Tüm görüntüleri adam gibi çekelim. Bir de CoPilotlar aynı zamanda kamerayla kaliteli çekimler yapabilirlerse çok iyi olur. Ben bitane getiricem kamera. Çok prof bişey değil ama video boyutları oldukça makul ve çok kolay atıyorum Youtube' a.