Bu benim gibi şirketi olanlara yarar. Ama eleman yola çıktı full den almadı direkt kaçarDepo hep full gezecen yani. Mutlaka para kazanırsın
Bu benim gibi şirketi olanlara yarar. Ama eleman yola çıktı full den almadı direkt kaçarDepo hep full gezecen yani. Mutlaka para kazanırsın
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Yalnız kullananların yorumlarına göre yüksek hacimli ve turbo motorlarda fullün yakıt kaitesi çok kötüymüş düşük hacimli araçlarda çok fazla performansı etkilemiyormuş alacak arkadaşlar dikkat etsinler.
ben hep full kullanıyorum, yakıtının diğerlerinden farkı yok.
şimdi hesaplıyorum ayda 60 litre filan mazot alıcam ben.
senede 720 litre etse
Built to fall....
Full bedava verse mazotu yine koymam arabama![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ozan benzin istasyonu açalım sana
yada picanto yerine golf mk1 dizel alıcaktın kaçak mazot, yağ ne warsa koyucaktın![]()
Şirket varsa neden bunlarla uğraşıyorun ki? Taşıt tanıma taktır tüm araçlara (şahsilerde dahil) hem ay sonu toplu öde hem iskontolu (%5-%10 araç sayısına bağlı) hemde BP Shell hangisi daha uyguna verirse onu tercih et.
Yolda birde FULL benzinlik arayıp daha fazla km yapıp kara geçtiğini düşünenlerde var.
%7 indirimi 4,2 üzerinden yapmıyor, vergiler hariç onlara girişi atıyorum 2 TL ise 2 tl üzerinden %7 hesaplayın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)