|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: HONDA
|
Arkadaşlar merhaba bilgisi olan arkadaş varsa danışmak istediğim bir konu var 92-95 eg kasa si tek kapı ve 4 kapının ön tamponları farklı ama değiştirirsek birbirine uyum sağlarmı? Malum tek kapılara göre jdm sis var ama 4 kapılara göre yok bana yardımcı olursanız sevinirim...
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: clio rs
|
olur ama çamurluk hatları ile uyum sağlamaz o yüzden hoş durmuyor
__________________________________ aranıyor... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Eg5
|
hoş geldinizz
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: silver 1.6 ies- silver 19D80 mk1 1.3 wolfsburg ed..-arora ar100t 6a :)
|
aracın 4 kapı ise biz takmıştık 4 kapıya hb nin tamponunu ama çamurlulklarda işlem yapmak gerekiyor hem sinyalleri oturtmak hemde tamponun setine uydurmak için iyi bir kaportacı rahatlıkla takabilir.
__________________________________ Jant ve Lastik adına herşey..
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
welcome
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Ramosi yapiyor bunu fakat hem hatchback hemde sedan tamponu lazim, ikiside orjinal olursa yani cikma hersey yerli yerince otururur.
Hatchback tamponu sedana kisa kalir, uymaz. __________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Hoşbulduk arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim bu uygulama galiba biraz orjınallığı bozucak gibi duruyo sedana jdm sis takamıcaz galiba ek kasa makyajsız jdm sis de belki iş görür gibi görünüyo ama ne kadar uyum sağlar tartışılır...
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: honda eg jdm
|
1. yol : hb si nın tanponunu sedana taktıgında boyatmadan önce ısıtığ çamurluk agızlarını denk getirtceksın ozaman turuyor ve sedanın sinyallerini çıkartıp tek paı sınyalı takarsan ozaman sorun olmuyor
2. yol : sedan ve tek kapı tanponları yarıdan kesersın üst sedanın olur altınıda hb ın kini koyarsın periçle tutturum güzelce tesviye edersın boyarsın hem çizgilerinde bir sıkıntı yaşamazsın hemde istedigin tanpona kavuşursun fakat çok agır oluyor macundan dolayı .... __________________________________ PİYAN GARAJ ANTALYA HONDA POWER |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
birde sedanın jdm sis var ki araştırırsanız ama tek kapıya takılan kadar büyük ve güzel degil.
__________________________________ PİYAN GARAJ ANTALYA HONDA POWER |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Ağzınıza sağlık arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Evet baktım sedan içinde var ama küçük gerçekten hiç yoktanda iyidir aslında ama ülkemize gelmemiş sanırım
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
ülkemızde var iyi araştırırsan sahibinden var satılıyor olması gerekli çünkü cogu arkadaşımızda sedan jdm sis var
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Sedan sislerin cogu beyaz onada bir dikkat et, sari sis yok.
__________________________________ Lastik parlatici icin: http://www.techturkey.com/forum/akse...parlaklik.html |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Arıyor...
|
Sedan Sİ ya HB tamponu bulup kestirip biçitirip daha önce yapmış birine yaptırcaksınız biraz maliyetli olucak ama yakışıyormu bence yakışıyor. Hem daha iyi gösteriyor bence sedanı önden. 300-400 liraya boyası işçiliği hallolur ama kesinlikle daha önce yapmış bi ustaya yaptır. Sonra araban sağa yada sola yatmış gibi durur.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 50 cc twin turbo cabriolet :)
|
uğraşmayın böyle şeylerle. bırakın japon abilerin yaptığı gibi kalsın. bana kalsa lip bile koymam o güzelim kasaya. az bas düzgün bir jant fazlası haram.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Sana katılıyorum ama butun çaba sarı jdm sis bence sisler olmadan bir honda eksik kalmış bir arabadır...
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
sende takıldın galiba sis farına bende sade de çok guzel bende zamanında çok heveslendım taktım sonra baktım bir anlam ifade etmıyor benım için anlam ifade eden sey Sİ nın motoru ve sadeligi çok daha iyi oluyor benım fikrim tabi
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |