|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Honda CRX
|
Konu az saçma gibi duruyo ama google amcada bile bulamadım. Kendi temamı yatağıma nevresim yastık kılıfı ve örtü olarak yaptırmak ıstıyorum ama ne yapılmışını bulabıldım nede kımlerın yaptığını bu tür işleri t-shirt cüler falan yaparmı yada kimler yapar ??
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
te allam ya bak yeni kalktı banımız daha zorla lafı başka yere çekmemi sağlıcan şimdi ahuahua |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Z16LET
|
hallederiz. Bi arkdaşım bu işi yapan dijital baskı makinelerini satıyor. Bursada olsan hemen hallederdim işinide İstanbulda kim yapar bilmiyorum.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
![]() Honda temalı yaptırıcam sizce nekadar tutar örtü yastık kılıfı ve nevresımı ? bide kendınden temalı olsun ıstıyorum yanı dokumasından temalı. Sonradan naylon yapıştırılmış gıbı durması basit gösterir orjinal gibi olmalı. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: B18c Swap EK (4dr) - Fd2 TypeR - e60m5 :) Mesela yani
|
takıpteyım bende ıstıorm ole bısı
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
tamam sakinim
ama dün Oz´ abinin bi konusu vardı kaçırdığıma çok üzüldüm ![]() ![]() neyse konuyu saptırmayım ben
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Özel mesaj gönderdim...
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
sen nasıl bi kumaş istersen ona baskı yapılabiliyor, ister pamuklu ister polyester, yazıcıdan renkli çıktı almak gibi.
Örtü bişey değil toptancılardan en kral düz nevresimi 30 TL ye alırsın sana maliyeti olsa olsa 100 TL olsun baskı vırt zırt dahil. Ama dedğim gibi İstanbulda ki makine sattığı kişileri bi sorayım arkaşıma . acileyeti varsa iletişim bilgilerini veririm. Bu arada aklıma süper bi fikir geldi isteyen olursa arabasının resmini nevresimine basıp satabilirim ![]() geel vatandaş
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Turbo honda VTI
|
Digital Baskı yapan yerlede eğerki kalıplaşmış istediğin baskı hazır mevcut ise yapabilirler..
Ben çok kendi fit t-shirt ile Bebek tulumuna baskı digital yaptirdim Honda tanımlı ve yazı tanımlı
__________________________________ Hiç bir kadın yatakta utangaç erkek istemez. Öyle sevişeceksin ki, üstüne komşular da sigara yakacak. ![]() Şekil (A) http://www.youtube.com/watch?v=DkzaQOsCpWA |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
cevaplandı
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Subaru Forester
|
nevresimlerin enleri yaklasık 1,80-2 mt cıvarıdır. digital makinada bu ende baskı yapılabilindigini sanmıyorum.
__________________________________ Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 98 vti sedan
|
dıgıtal baskı fırmasında ben bu ısı yapıyorumm
saten malzeme war elımde metalık parlak ancak malzeme malzemeyı gormenız sarttır malzeme enı 152 cm dır dıkıs vs yapmıyoruzz malzeme ornegı gonderırım gerekırsee ıstedıgınız baskıyı yaparım tasarımı gondermenızz yeterlıdır pıgment kok boya herhangıbır zararı yoktur boyanın tenınıze __________________________________ İlker KANTAR İzmir |
|
|
|
|
|
#14 | ||
![]()
|
|
||
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
![]() bildigin baskılı nevresim gibi dusun evinde mutlaka vardır edit: baktım digital makinalarda nevresim basılabiliniyor. __________________________________ Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
2 çeşit baskı var ,
1.si kagıttan transfer baskı sticker gibi sonra kalandırda fikse yapılır.diğeri imhotepin dediği gibi boyar maddeyi direk kumaşa lamine ederek. nevresime basacağın için en sıkıntın olabilir. ama tahmin edersem 2 mt genişliğinde makineler var ITMA dan görmüştüm barselondaki fuarda. surata yapışma işi kagıttan transfer basıda rahatsız edebilir gibime geliyor. birde nasıl bi şekil basacağına bağlı. belkide yüzüne denk gelmeyecek bişe istersen kagıttan direk baskı işini görür . |
|
|
|
|
|
#17 | ||
![]()
|
![]() ![]() benım aradığım reaktıf baskıymış yukarıdakı resımde gordum ve karar verdım bu yukarıdakı resımdekı baskı turu 1. anlattığınamı gırıyor ? |
||
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Bende istiyorum bundan , bana haber ver mutlaka
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 14:32 ::::

te allam ya bak yeni kalktı banımız daha zorla lafı başka yere çekmemi sağlıcan şimdi ahuahua