1 tane için yaparlarsa çok iyi olur ama pek sanmam iletişime geceyim ben.
Printable View
ya ne nevresimmiş :D günde toplam 2 dakika gördüğün bişey için bu kadar uğraşmaya değer mi ben yatak odama gittiğimde ışığı kapatmadan önce max 1 dakika görüyorumdur nevresimi bide uyandığımda duşa gitmeden 1 dakika görüyorumdur onun haricinde kırışık kumaş işte bakıp napıyım zaten rahat olsun yeter :D
olursa bende bundan yaptırıcam :D
http://media.ebaumsworld.com/mediaFi...2/80942785.jpg
Sunun kate moss oldugunu dusuneyım ohh moss moss :D
valla takdim ben kafayı yapıcam güzel durucak duvarlarda hondali olucagindan uyum saglicak.
bı yaptirsakta fixlenmesi kalsa :D
sana yakışmaz bu abi :D
pardon beyfendi ? Sapıklığın benim ömrümü yedi :D:D
Gerçeği yakışır diyosun :d
hayır evin heryeri deli kızın bohçası gibi honda logolu olunca neresi güzel olucak onu anlamadım ki :D ferrari falan yaptır bari hatta hazır ferrari logolu nevresim bile vardır beygire sarılıp uyursun :D
Güncelovski :D
konumu hortlattım :D
antalyada projemle ılgılı bırılerını buldum ama dıjıtal baskı yaparsak ucuz olur dedı herşeyını yapıyor ama kırmızı nevresım uzerıne beyaz yazamayız renk itibarıyla kırmızının üstüne beyaz olursa kırmızıyı kapamıyormuş. Varmı böyle durum tam projem aydınlığa çıkmışken başa döndük yazı rengımı değiştirmek istemiyorum :(
bir yardım eli pllzz :(
iplemiyor seni kimse:hahaha:
moderatöre şikayet ederım konumu kırletme :D
Aynı olayı ben de düşündüm geçenlerde ama sizin dediğiniz gibi baskı değil de elle işlenenden yaptırıyorum.bizim memleketin çeyiz işleri pek bir ünlüdür,halk eğitim merkezi gibi genç kızlara dikiş nakış kursu veren bir kuruma gittim ve nevresimin üzerine iphone larda duvar kagıdı olan siyah üzerine koyu kırmızı STI logosu işlettim.inanılmaz oldu.kurumdaki öğretmenlere de bunun aynısını yapıp bu sitede pazarlamalarını önerdim.yakında ilanlarını görürsünüz burada.
Ben yaparım :) tanıyanlar bilir bilenler gelir gelen memnun kalır :)
abicim bu yapılan olay digital baskı oluyor sanırım şuanda. naylonumsu bir olay değil demi sonuçta ustune yatınca huylandırmasın bıde elımızı surtunce farklılık hıssı uyandırmamalı. Eğer boyle oluyorsa bızım konustugumuz adam sorarım yapamam derse senden bi nevresim alırım :)
abi giremedim :(
horttttttttttttttt
:D olay bu panpa,du bakalım yaza yaptırırım bende belki :D
http://g1203.hizliresim.com/v/f/3gy9m.jpg
bitsinde olayı işçiliği seyret :D
takipteyimm :D bide kaça mal oluyo :D
ne ettin abi sen yaa :D sen bana diyeydin kendi ellerimle yapardım ben sana 500e :D
hacı sen bana 1000 lirayı ver honda logosuna baykuş kondurup takım yapayım sana :D
hiç farketmez :D sen vereydin iyidi :D