User Tag List

Sayfa 8/11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
206 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: 2 Yıllık Üniversiteden(MYO) Mezun Olanlar ne iş yapıyorsunuz ?

rapstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilgisayar programcılığı okuyup sakın iş aramaya kalkma hele askere gitmediysen hiç başvurma bile o derece ben pişmanım 4 yıl teknik lise üstüne bide bilgisayar programcılığı keşke derim hep 4 yıllık bi fakülte için çabalasaydım diye. Tabi bu söylediğim benim bölümüm için geçerli. Bahsettiğin birazda kendinle alakalı tercihini o yönde yapmalısın. Sevdiğin bi iş varsa yada okumak istediğin bi meslek varsa çok zamanını almaz gir kariyer secretcv gibi sitelere oradan istediğin işle ilgili ilanlara bak önlisans mı istiyorlar yoksa lisansmı ona göre üniversite tercihini yap. Ha dersen çevrem var her türlü iyi iş bulurum söylediklerimi dikkate alma. Hakkında hayırlısı olsun.

alfonso4474 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konya selçuk uni bilgisayar programcılığı bitirdim boşuna okudum hayatta yapmam o işi şuan otomobil sektöründe çalışma planım var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    myo işletme bitirdim 2 yıllık daha sonra acıköğretim ile şuan 3 sınıftayım acıköğretimi askerlik için ve artısı için okuyorum. 2 yıllıkdan sonra acıköğretimlede 4 e tamamlıyabilirsin o esnadada iş hayatına giriş yaparsın.

TayfunS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaybuRtlu69 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkürler tavsiyen için müdür... Bu bahsettiğin bölümler, bir çok üni.de yok sanırım dimi ? türkiye genelinde toplasak 10 üniversitede filan ancak çkar sanırım
    Sayısını net bilmiyorum ama puanları çok da yüksek değil bence
    TB4BSA

C!N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar sağlık sektöründe herhangi bir alanda bir okul bitirenlerin atamaları düşük puanlarla kolaylıkla oluyor izlenimlerime göre. Sağlık teknisyenliği, Anestezi teknisyenliği, Patoloji teknisyenliği, Radyoloji teknisyenliği vs. bölümler okuyanlar düşük kpss puanlarıyla genelde atanabilmektedirler.

Murat Özcan
    Misafir
    daha mezun olamadım maalesef 3 e uzadı

Berkayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rapstar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilgisayar programcılığı okuyup sakın iş aramaya kalkma hele askere gitmediysen hiç başvurma bile o derece ben pişmanım 4 yıl teknik lise üstüne bide bilgisayar programcılığı keşke derim hep 4 yıllık bi fakülte için çabalasaydım diye. Tabi bu söylediğim benim bölümüm için geçerli. Bahsettiğin birazda kendinle alakalı tercihini o yönde yapmalısın. Sevdiğin bi iş varsa yada okumak istediğin bi meslek varsa çok zamanını almaz gir kariyer secretcv gibi sitelere oradan istediğin işle ilgili ilanlara bak önlisans mı istiyorlar yoksa lisansmı ona göre üniversite tercihini yap. Ha dersen çevrem var her türlü iyi iş bulurum söylediklerimi dikkate alma. Hakkında hayırlısı olsun.
    Bende kardesime yazdırmayı düsünüyorum. 2 yıllık fakültelerde en çok tercih edilen bölümlerden bi tanesi. İş imkanlarımı yok tam olarak anlayamadım?

rapstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brky77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende kardesime yazdırmayı düsünüyorum. 2 yıllık fakültelerde en çok tercih edilen bölümlerden bi tanesi. İş imkanlarımı yok tam olarak anlayamadım?
    Sizi yanlış yönlendirmek istemem ben olsaydım bi daha çalışıp çabalayıp 4 yıllık bi fakülte okuyup mühendis öğretmenlik gibi şansımı artırırdım. Yoksa 2 yıl okuyup kardeşin çok çok büyük hayaller kurmasın. Ha insanın birazda kendinde var çok iyi bi kanal yakalayıp ( Bi tanıdığınızın iş yeri olabilir ona x bi programlama dili bilen birisi her daim yanında olucak vs vs ) ona göre bi programlama dilinde "uzman" olursa iyi kötü bi iş bulabilir ordan devam edip yükselmeye başlayabilir ama bu süreç baya bi yavaş olur. Ama iş çevreniz varsa eğer dediklerimi unutabilirsiniz. Zira benim öyle bi çevrem olsaydı 15 saat çalıştırıp asgari ücret sigorta yemek bile vermeyen kısacası beni sömürmeyen bir iş bulmuştum. Yada ben çok şansızım yada benden adam olmaz vs vs diye uzar gider. Beni kıstas bile almayabilirsiniz biraz araştırma yapmanızı tavsiye ederim. Ki bana göre bilgisayar programcılığının sadece adı ( oo tamam bilgisayar programcısı size iş çoktur la ozaman siz varya parayla oynuyosunuzdur) kulağa hoş, teknolojik geliyor.
    edit: küçükken pilot olmak isterdim.
    edit2: inşallah bigün bu hayalimi gerçekleştirip ufakta olsa bir uçak kullanırım.

erdalss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lojistikj okuyorum 2 senelik.son senem dgs ye girip lojistikten devam etmeyi düşünüyorum herşey kısmet.bence bu olayın 2 senesi 4 senesi yok. olay sende biter 2 seneden fazla okumam diplomam olsun sadece bana yeter diyosan git sadece dil öğren yatkın olduğun tarafa yönel çevre edin.
    masalla masalla

tLq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben üniversiteyi bıraktım 1 sınıfta sağlık meslek lisesi çıkışlı olduğum için ve daima sektörde eleman açığı olduğu için çoğu üni. mezunuyla(myo) eşit bazende fazla maaş alıyorum haa yapılacak iş mi? İnsan sağlığıyla uğraşmak ve bunu mesleğin olarak yapmak çok yorucu iş yıpratıyor seni + ne gecen var ne haftasonun ne de resmi tatilin

gurkanerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 yıllık otomotiv teknolojileri okuyorum işsiz kalacağımı pek sanmıyorum.

BaybuRtlu69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorumlarınız, ilginiz için teşekkrler arkadaşlar

Sınava 1 ay kaldı sadece, çalışmalarımı sıklaştırdım.. hayırlısıyla inşallah istediğim şeylere ulaşabilcem güzel ünilerde

Sıralamayı şu şekilde yaptım, oluşan yorumlar ve dşardan edindiğim bilgilerle

1- ) Lojistik
    2-) Dış Ticaret
    3-) Bankacılık ve sigortacilık
    4-) Pazarlama
    5-) Otomotiv teknolojisi
    ...
    Emre Kalkan

musti2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1lker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 yıllık makine teknikerliğinden mezunum.Açıköğretim 4.sınıf işletmedeyim bu sene de dgs ye hazırlanıyorum ciddi anlamda mezun olalı 4 sene kadar oldu.

Özel bir şirkette 3d modelleme yapıyorum argesindeyim geneli teknik çizim ve tezgah bakım üzerine işim çok rahat gayet memnunum fakat mühendis olmak paha biçilemez.

ek olarakta 2 yılla 4 yılla alakası yok kendini yetiştirmiş eleman kesinlikle istediği ücretlere çok güzel işler bulabiliyor fakülte mutlak şart fakat bilgi ve deneyim bambaşka..
    abi bişey sorcam bende aynı bölümdeyim makine teknikerliği 1.sınıftayım daha ilk dönemi dereceyle atlattım inşallah gerisi de gelir ama senin bu 3d modelleme dediğin olayı kendince mi öğrenip geliştirdin yoksa bölümle alakalı mı autocad olayıyla mı ilgili ?
    Delikanlılık efendiliktir, gereksiz action değil...

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Sınava 1 ay kaldı sadece, çalışmalarımı sıklaştırdım.. hayırlısıyla inşallah istediğim şeylere ulaşabilcem güzel ünilerde

1- ) Lojistik
    2-) Dış Ticaret

4-) Pazarlama
    5-) Otomotiv teknolojisi
    ...
    çevren yoksa tanınmışlığın torpilin yoksa çöp bunlar. Ha varsa güzeldir. Yani olaki yazdın olaki geldi olaki staj zamanı geldin gidebileceğin en iyi yere git ve mükemmel ilişkiler kur. Çevre,torpil yoksa bir de ingilizce şarttır.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

BaybuRtlu69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çevren yoksa tanınmışlığın torpilin yoksa çöp bunlar. Ha varsa güzeldir. Yani olaki yazdın olaki geldi olaki staj zamanı geldin gidebileceğin en iyi yere git ve mükemmel ilişkiler kur. Çevre,torpil yoksa bir de ingilizce şarttır.
    eyw. saolasın. İngilizce şart, onun eğitimne bu yaz tam gaz vericem

Diğer konuda ise, bu ülkede torpilsiz neden birşey olmaz arkadaş ya ?
    Emre Kalkan

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

1- ) Lojistik
    2-) Dış Ticaret
    4-) Pazarlama
    5-) Otomotiv teknolojisi
    ...
    bankacılık ve sigortacılık mezunuyum elli yerde mülakata girdim hepside çok iyiydi fakat bi kaç firma açık söyledi işi batıran askerlik. Bende hatlı minibüste çalışıyorum iş iştir mantığıyla. Biyoloji bölümüde bitsin ilk isim askerliği bitirmek olacak çok geç kaldık sigorta işi yaparsan ayrıca sertifikalarını almayı unutma

FatihR. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende kastamonu inşaat bitirdim okuldan öncede aynı yerde çalışıyodum okuldan sonrada aynı mimarlık bürosuna devam ediyorum okuldan pek bişi öğrenmedim.ama işi biliyosan iyi kazanıyosun.

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya deniz kuvvetleri meslek yüksek okulu ya da otomotiv-makina sahili olan şehirlerden birinde inşallah süphanallah abiler.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 yıllıktan mezun olup yapılan tek bir iş var : Serbest meslek
    ..::PASSATURBO1::..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)