|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Syncro Gosy
|
Arkadaslar selamlar,
elinde servis kayıt programı olan varmı? Simdi boyle yazınca ne ıstıyorum anlamadınız tabı ![]() servise giren aracların datalarını verılerını aldıklarını verdıklerını yapılanları duzenlemek ıcın bı program ıstıyorum ![]() Elinde olan varmı
__________________________________ Çok fena, çok pratik, çok atik ve teknolojik ithalatoperasyonatör
Son Düzenleyen Serencebey; 22-12-2011 11:10. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: JET Sport-Ford Connect TDDI
|
Hangi Araç İçin İstiyorsun ? Yedek Parça Programları Gibi mi ? Şase Nosundan Bütün Parçaları Görebildiğimiz Program ...
__________________________________ Renault Sport AHM Performance |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
|
Marka Model Motor Plaka Uygulanan Islemler Toplam Tutar Ödenen Ödenme Tarihi Bakiye falan boyle dolduralım istiyoruz... __________________________________ Çok fena, çok pratik, çok atik ve teknolojik ithalatoperasyonatör
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: JET Sport-Ford Connect TDDI
|
Hmm Anladım Hatta Yedek Parça Stok Durumunu Dahil Görülebiliyor, Böyle Programlarda ... Üzgünüm Yardımcı Olamayacağım
__________________________________ Renault Sport AHM Performance |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
![]() sadece aracların gırıslerını cıkıslarını bakıyelerını neler yaptıklarımızı yazalım yeter ![]() tek bılgısayar kullanıcak zaten
__________________________________ Çok fena, çok pratik, çok atik ve teknolojik ithalatoperasyonatör
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
excel sheet yapım mi bi tane :P
__________________________________ dp-engineering&haltech&UtkuSelamoğlu |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
valla kanka bizede çok lazım işler yogun başaçıkamıyorum
__________________________________ EGETUNING PROJECT ECUFAST İZMİR chip tuning & remapping |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: reklamlardan sonra gangster e21 :)
|
exel kullanabilirsiniz
güzel bir tasarım yapıp kendinize göre ayarlarsınız daha kullanışlı olur sizin için servis takip araç takip gibi programlar genelde ücretli olur
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
bencede en uygun olanı kendinize göre ayarlamak.
__________________________________ 'Songür Garage Team' - 'Utku SELAMOGLU' |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Connect Silver Edit & Sym Fiddle II
|
istediğin sadece bu bilgilerse EXCEL de yapabilirsin, Paket program arıyorsan,
Ara Servis Otomasyonu MacAW MacroSoft indir, Ara Servis Otomasyonu MacAW MacroSoft program, program, yazlm, dosya, ara, software, ykle, download - programlar, indir, download Eğer free kullancaksan ilerde sorun yaşamak adına, sık sık yedek almanı, yedekleri farklı disklerde kaydetmeni, ara ara çıktı almanı tavsiye ederim. Ama şimdilik free kullanayım ilerde ücretli programa geçeyim dersen EXCEL daha iyi olur gibi |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Excel kullanmasını bılen, bu isteklerımı formule dökecek varmı hahahahahah
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Focus III
|
Excel olabilir ya da google docs kullanabilirsiniz daha güvenli ve garantili olur. Güvenli garantili olabilmesinin bir diğer yolu Dropbox'tır dropbox klasörünün içinde oluşturursunuz her yaptığınız değişikliği kaydedip internetten erişebilmenizi sağlar.
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: Connect Silver Edit & Sym Fiddle II
|
Plaka sına mı? şase ye mi motor numarasına mı ? markasına mı? Muhasebesini tutacakmısın, parça satışın varmı ? |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
Otomobil: '07 Evo & '88 GTI
|
__________________________________ 19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Metrelik Emniyet Kemeri |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
Bu şekilde birsey arıyorum her musterıyı ayrı ayrı kaydedebılecegım bısey..
Musteri Bilgileri Adı Soyadı: Telefon: Adres: E-Mail: Araç Bilgileri Plaka: Marka: Model: Yıl: Motor: Servis Bilgileri Saptananlar: - - - Çözümlenenler: - - - Alınan Parça Ücretleri: - - - İşçilik Ücreti: - Ücret Bilgileri Toplam Bakiye: Kalan Bakiye: __________________________________ Çok fena, çok pratik, çok atik ve teknolojik ithalatoperasyonatör
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
yolladım hacı abi
__________________________________ dp-engineering&haltech&UtkuSelamoğlu |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
aldım hacı dayı ben formullu bısıler lısteler yaparsın dıe dusunduydum emmmeeee farklı bısıler yapmısın
![]() saol kardesım bakalım BİRİLERL (kingpin) access falan dedı ama goreciiiiizz
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: bemeve
|
iyi denk geldi
şu an tam istediğin gibi bir sistem yazıyorum okul projem için, direk kendi database'i olan ve verileri kaydeden nerdeyse birebir aynı, bitirdiğimde çalışırsa yollarım sana bi kopyasını kullanırsın, bmw servisi yazıyorum bende..
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
![]() calısmazsa yaz buraya arkadaslar yardımcı olur sanırım hehehehehe
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |