|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Seat Cordoba'R
|
Arkadaşlar bu typer lardan birini almayı düşünüyoruz.Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
![]() Araca bakmak için tıklaman yeterli. Buda diğer araç. __________________________________ ilkeeldeniz "Bir sanatçı insafsız bir biçimde bencil olmak zorundadır." Son Düzenleyen ilkeeldeniz; 22-12-2011 18:49. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Range Sport - S2K - Cupra
|
16 eb typer bizim aracamız....
__________________________________ -Kanka neden senin plakalar genelde ADA _? -ADA sahillerinde yaşıyorum hadi şerefe panpaa.... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Ben kimin aracı olduğunu sormadım,araç hakkında bilgi almak amaçlı yazdım zaten.Araç hakkında bilgi almak için konuyu açtım..
__________________________________ ilkeeldeniz "Bir sanatçı insafsız bir biçimde bencil olmak zorundadır." |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
forumu aratarsın eğer aradığın araba hakkında 10 sayfa yazı bulursun kimin olduğunu bilmedende bi arabayı alamazsın özel merak ettiğin bişi varsa PM atarsın muhtemelende bu konu birazdan silinir...
ARAMA butonu kullanın... __________________________________ -Kanka neden senin plakalar genelde ADA _? -ADA sahillerinde yaşıyorum hadi şerefe panpaa.... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
Biz abilerimizden dolayı yazdık ve karar verdik arabayı almak için.Bilgi almak vermek bu kadar zorsa biz sildiririz zaten konuyu sıkıntı yok..Sorun olucak bişey yok arkadaslardan yorum bekliyoruz neden bu kadar atesleniyosunuz onu anlamdım
__________________________________ ilkeeldeniz "Bir sanatçı insafsız bir biçimde bencil olmak zorundadır." |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: dumanlı dumanlı
|
sen arabanın sahibine ters yapıyorsun bize niye soruyorsunki adam bu tavıra arabamı satar?
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
__________________________________ -Kanka neden senin plakalar genelde ADA _? -ADA sahillerinde yaşıyorum hadi şerefe panpaa.... |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
teşekkür edecek bişey yok verdiğin cevaba bakıyorum konuyu açan arkadaşın verdiği cevaba bakıyorum yanlış anlamasın ama çok antipatik geldi cevapları
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Her konuyu silen yönetici arkadaşlar bu konuyu da lütfen silelim..birşey sormakta artık hata bu anlaşıldı..
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: KıymaMakinası
|
eb güzel arabadır. alınabilir tayyarlar listemde hala mevcut fabrika cıkıs mugen donanımlıdır. yürürüde gayet saglıklı. videolar bölümüne bakarsan gideriyle ilgili konular mevcut.
__________________________________ POWERED BY AYDOĞDU GARAGE Sen kendini biliyorsan, bil ki kendini bilmezlerin söyledikleri anlamsızdır. Unutma; gereksiz eleştiri sadece gizli hayranlıktır. |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
Otomobil: yokki
|
arkadas olumlu yada olumsuz bişey bekliyo herkes yanlıs anlamak zorundamı parası var arastırıyo
__________________________________ Fakirken adamlık kolay ,zengin ol parayı bulda görelim bakalım ne kadar adamsın !!! |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
solundanmı kalktın?
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Genelde yataktan iki ayağımın üstüne basarak kalkarım.
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
Parası var araştırıo diosunya parayla alınıp satılan seyler teneke parçaları kişiler diyaloklarıyla birbirine güven ve hoş görü verio Faruk abide aracın benden 2 önceki sahibidir... __________________________________ -Kanka neden senin plakalar genelde ADA _? -ADA sahillerinde yaşıyorum hadi şerefe panpaa.... |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: KıymaMakinası
|
faruk abi ayıb oluyor ne gereği var gerilmenin ?
ben sorguyu yapan arkadasın her hangi bir art niyetli düşünceye sahip olduguna inanmıyorum. zıtlaşmanın alemi yok gece gece (typer konularının kaderi değişmiyor) boşver.
__________________________________ POWERED BY AYDOĞDU GARAGE Sen kendini biliyorsan, bil ki kendini bilmezlerin söyledikleri anlamsızdır. Unutma; gereksiz eleştiri sadece gizli hayranlıktır. |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: yokki
|
__________________________________ Fakirken adamlık kolay ,zengin ol parayı bulda görelim bakalım ne kadar adamsın !!! |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
adam yazmış aracın sahibi benim diye sadece biraz daha kibar kelimeler seçilip cevap verilebilirdi |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
bulut arkadaşın yaklaşımı ters
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
Konunun silinmesini istiyorum bu kadar uzatılmasın vaz gectikk teşekkürler bu kadar iyilik için..
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|