madem rs istiyor clio 3 rs'lere bakmasını önerseniz ?
Printable View
favorilerde görmüştüm, cok begenmiştim, inşallah sıkıntısı yoktur alırsınız.
Butcesı ancak okadar,hatta bıraz pazarlık etmek zorunda...
Sımdıye kadar kotu yorum olmadı,sevındım buna,umarım mutlu olur secımınden...
Ne yegenmis inat olur genelde bunlar dikine gider hep ;)
aracı bi kaç kere canlı görme fırsatım oldu diri ve güzel duruyor . su an satılıklardada alınabilicek bu var sanırım hayırlısı olsun.
Eski sahiplerinden duydugum kadariyla bagaji degismis.. Sifirincimurat yani uras abideyken, pist gunlerinde stp yi gecip o kategoride 1. Olmustu sadece yay ve suspansiyonla.. Tabi uras abinin katkisi buyuk :)2. Sahibinde drag kupasi vardi, pc de olsam size foto atarm.. Uras abiyle simdiki sahibi arasindaki sahibi 500 km kadar kullanms isyeri acacagndan dolayo geri satmis.. 2. Sahibinden beri araba izmirde.. Uras abiden alan kisi ne araba satsa alirim diyecek kadar da begenmisti rs i.. Simdiki sahibi yaklasik 1 yildir forumdan en iyi bilgileri toplayarak aracini sekillendirmis.. Aracinin ustundeki her parcanin konusunu acmis.. Bnden bu kadar abi :)
Doush
Harıka bır bılgı,tesekkurler kardesım,makbule gectı...
Genelde gencler abi sozu dınlemez,sonra kuyrugu sıkıstırır kıcının arasına,gelır....
doush kardes bu lafı ıkıncı kez yazıyorsunda hangı yarısa beraber yarıstılarda gectı bırıncı oldu bı soylermısın? stp bı kere yarıstı onda 2. oldu bırıncı panamera turbo oldu ıkıncı yarısında benzın pompası sorun cıkardı yarısamadı tur yarısında cıktı gırdı pısste? bıde anlamadıgım stp yı gectı felan dıyorsun hangı yarıs tek ıkısımı yarıstı anlamadım
aldığıma ayrı sattığıma ayrı pişman olduğum bir arabadır. ben satalı uzun zaman oldu, ben sattıktan sonra o köprünün altından ne sular aktı bilmiyorum, o yüzden yorum yapmayayım nasıl olsa baktıracakmışsınız. hız zevkimi tatmin etmek için time triallara katıldığım da doğrudur.
kısmen doğru, kısmen yanlış. farklı günlerde çıktık ama benim zamanım daha iyiydi. uzun hikaye, konu dağılmasın.
Gereklı bılgıler alınmıstır,cok tesekkur ederım arkadaslar.
Yegen kendı halledıcekmıs artık bundan sonra.
Benden bukadar,konu sılınebılır...
kardes 2 sanıye gectı he ızmırde pınarbası tıme trıalde? o derece fark yedı yanı stp? ben sana dıyorumkı ılk yarısta 2. oldu 1. panamera oldu ıkıncısındede benzın pompası arızalandı 3. oldu selcuk 1. s2000 le balkan oldu 2.de scıroccolu bı abımız oldu. sen hala sallıyorsun...
Uras abi dogrusunu yazdi sadece ayni gunlerde cikmamislar :) selcuk abi alttan alttan okuyor tirstim :D
Doush
@eser
Dogrusumu yazar dedm farki dogru hatirliyormsm.. Salliyorsn falan agir seyler soyluyorsnz, bn dha sonradan baya selcuk abiyle konustgmu bile hatirliyorm, dha iyi sure yapabilrdn diye.. Video cekmisti vs.
Saygiyi koruyarak lutfen, iyi aksamlar..
eser, özel mesajla selamsız sabahsız zamanımı sormuşsun. zamanımı hatırlamıyorum, umrumda da değil. gereksiz yere konuyu dağıtıp beni de saçmasapan muhabbetlerin içine çekmeye çalışmazsan sevinirim. ben time trial'a arabamın ve yeteneğimin sınırlarını görmek için gidiyordum, forumlarda sidik yarıştırmak için değil.