|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Milano RED 106 GTİ , İndigo Blue 106 GTİ
|
Arkadaşlar ben Renault 1.4 Authentique Modus alacagım boyasız değişensiz 99binde ama yarın birgün satmak istesem nedir ne değildir piyasası bilmiyorum bu ve bu gibi arabalardan hiç haberim yok varmı bu arabadan daha önce kullanmış satmış , yada piyasasından haberdar olan ?
__________________________________ 06 AYU 34
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: black- white- yellow-black-GTİ. red VTİ TEKRAR blak GTİ ve tekrar yellow ....GTİ ve white 106 gti
|
kaç modell
__________________________________ Ummadık anda arayan eski sevgililer 2'ye ayrıLır ; Acı çekenler, canı cekenler ![]() şevki özcan...... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Milano RED 106 GTİ , İndigo Blue 106 GTİ
|
2006 model araba LPG felan var hiç anlamam ben değişen boya yok bütün agır bakımları yeni yapılmış serviste.
__________________________________ 06 AYU 34
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: black- white- yellow-black-GTİ. red VTİ TEKRAR blak GTİ ve tekrar yellow ....GTİ ve white 106 gti
|
14 gibi....
__________________________________ Ummadık anda arayan eski sevgililer 2'ye ayrıLır ; Acı çekenler, canı cekenler ![]() şevki özcan...... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Citroen Saxo VTS
|
2006 1.4 authentique modus ortalama 16-16.5 gibi satılır, çok geniş ferah ve rahat kullanımı olan bir araç, 2. elde değersiz sayılmaz ama ağır satılır özellikle lpg olması modus gibi bir araçta satışını yavaşlatır.
__________________________________ Citroen Saxo VTS |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |