Techturkey ekibi olarak Nefes'e gittik moruk romantik film değil :)
Printable View
Techturkey ekibi olarak Nefes'e gittik moruk romantik film değil :)
samet bu yakada sen organize edicekdn unutmadn dimi :D
kolcuoglunun otoparkı basık araçlar için uygun değil :D + yağmur çamur araçların park edildiği yer toprak, valeyede verilmiceğine göre yuksek araçlarla gidin :)
Biz ali ustaya gittik hakan abiyle donerimizi yedik valla, satis matis yok bizde.
gecen pilav dendi biz gittik yoktu kımse telden konuya girdim bugun olmadı fılan denmıs son dakıka
ohaaaa kebaba bak :D
Adanalı Şenol Kolcuoglunu öneririm cok lezzetlı cok guzel menuleri..
of nasılda canım çekti :D
havaların soğuğu kırılsada
mangal organizasyonu yapalım şoyle 4-5 tane dev mangal tutrurup etleri üstüne atmanın keyfi bambaşka :D
Yiyelımmm :D:D
sizin yüzünüzden yemek yedim. bu aksam sadece meyveyle kapatıcaktım günü güyya. rejim spec.
Ataşehir hasan kolcuoğlu tavsiyemdir.Kesinlikle lezzete 1numaradır.
yemek mevzusu bende varım yaaaw :D olmayan kilo ve yediğimi saklayan bünyem ile bende varıııım :D
sofradan kalktım ama canm çekti dalak malak kol gibi kebap olsada yerim :D
Kolcuoglu son gittiğimde metrelik kebap bisürü meze tatlı kahve cay 35 lik yeşil efe 2 kişi 130tl verdik normal bence o yediğimize göre... Gecen gün develiye gittik kalamışta 2 kişi 240tl ve ac kalktık et yıyemedık azıcık et geldi tam kepazelik haberiniz olsun.develi eski develi değil.
bu akşam olsada yesek :)
şenol kolcuoğlu iyidir:D
orhanlıda da orhanlı kebap iyidir cağ kebabı sınırsız, mezesi ve alkolsüz içecekle 35-40 tutuyor:)
Ataşehir Hasan Kolcuoğlu'nu tek geçerim.Kişi başı 45 tl fix menu ( Meze+kebab+yeşillik+tatlı+meyve vs.... ) Aç kalkmanıza imkan yok tavsiyem öğle yemeği yenmeden akşam vakti gelinmeli :-)
Geçen gün Fatih'te Onbaşı Kebap salonuna gittim (Vatan caddesi üzerinden, Horhor levhasından içeri girince hemen solda). Biraz salaş biryer, park yeride sıkıntı yaratabilir fakat kebap 10 numeroydu.
Künefesi için diyebileceği tek şey enfes olacaktır :)
Birde Ambarlı dolum tesisleri yolu üzerinde Zorlu Holding karşısında Adanalı Yusuf Usta'yı da tavsiye ederim.
Onbaşı kebapta 4 kişi'ye 75 TL hesap geldi. Gerisini varın siz düşünün, 1 porsiyon kebaplada miniks'ler bile doyar :D:D:D:D
Adanalı Yusuf Usta daha az salaş ve park yeri sıkıntısı olmayan bir yer, mezeleri enfes, kebapta 10 numero ama fiyatı azıcık yüksek. (muhtemelen her daim gelen mezelerin acısıdır ama bununda porsiyonu Öksüz doyuran cinstendir)
Sahildeki Kolcuoğlu'na asla gitmem, kendi aracımı park edemiyorum illa at hırsızı kılıklı bir vale geliyor hatta neredeyse zorla araçtan indirmeye kalkıyor. Hal böyle olunca hadi be oradan diyerek dahada gelmem modunda manevra yapıp oradan uzaklaştım.
Develi'yede gitmem, orası saf şeyeden hale gelmiş. Ve Baran'ın da dediği gibi resmen aç kalkıyorsun, hatta birde sanki ücretsizmiş gibi zorla birşeyler tabağına bırakılıyor, ye bunu ye bak harika tandır, yok yemeyecem ye sen ye. İkram mı, nah ikram :D:D:D
Eskiden Selamiçeşmede Adana asmaaltı vardı, orasıda mükemmeldi ve hesaplıydı ama oranın yerine gene bir kebapçı geldi, bir kere gittim fena değildi ama bir daha gitmem.
Kebapçı dediğin hafif salaş olacak, geçirmeyecek, hesaplı oalcak, eti iyi olacak, kebabı yedikten sonra kebap seni yemeyecek midende en ufak rahatsızlık hissetmeyecen.
Fırsat olsada birgünde Fatih'teki Kadınlar Pazarına gidip Büryan kebap yesem, ama hiiiç fırsat olmadı. (herhalde burayada araçsız gitmek lazım, sonra otomobili alırım kucağa park yeri ararım :D:D:D:D)
hakan abi bi gün senle kebap meeting detailign yapmalıyız :D kebapları inceleriz :D güzelde ziyafet cekeriz
Bu gonderilen resim asil metrelik kebap degil has adanalilar bilir:d dimi kRdeslerim hadi gercek adana kolcuoglundan bi metrelik kebap resmi paylasin forumdaki kardeslerimiz gercek metrelik kebap gorsun:d
Kebap deyince fatihteki kadınlar pazarını tek geçerim
hay maşşallah 2buçuk metrede bana ayırın :D
Maltepe sahilde park sikintisi var ya, atasehir nasil gene vale var mi?
Artik kebap yemeninnzamani geldi.
Fix menu bir yere gitmemiz lazim
Mekan SKY Towers'ın orada.
Ataşehirde de vale var fakat istemiyorsanız aracınızı vermeyebilirsiniz.Mekanın önünde yol boyu araçlar çekili zaten , isterseniz boş bulduğunuz yere park edersiniz yada valenin otoparka sığmayan araçları götürdüğü ( Hemen mekanın bir yanındaki ara sokağa girip ) yere park edebilirsiniz.
Ayrıca kişi başı 45 lira ( içkisiz ) , her şey ortaya geliyor.Alkol ekstra ücrete tabi.
Not : Gitmeden önce mutlaka arayıp rezerve yapılması gerekiyor , rezervesiz kabul etmiyorlar içerisi çok boş olmadığı ve yapılan tüm rezerveler sonuçlanıncaya kadar.
Cuma , cumartesi , pazar akşamları aşırı kalabalık içerisinin gürültüsü fazla kafa ütülüyor.
Maltepe Kolcuoglu adamlar işinin ustası ama fiyatlar nedir bilmiorm
:D
Aksaray Hor Hor Şavak usta veya Onbaşılara gidilir gecirilmeden mis gibi kebap yenilir :)