ahaha Abı ben mı dedım yuklet dıye:D 1 defa dostane ıcınde deneyelım dedık olmadı selam sabah kesıldı bıdahada denemem zaten :D ama abi söz sana beni bi atlantık gecsende senınle denıcem :D:D
Printable View
mudanya tarafından gırıpgölbaşından cıkıoz bişicik olmaz :D
Hee akdem bunları yaşıyo demek :soru: Abı senınle eksıklerımı gormek ıcın denerım :hihih::hihih: (inandırıcı geldımı ? ) abi şaka bıyana zevk ısı bunlar selam sabah hırs gırınce bana gelmıyo öyle seyler.. Geçmek geçılmeyı takmadıgımı bılıyosun Turbo Type-r denemesındne :D
ahah pardonn yaaww Atlası sölemeyı unutmusum :D
[QUOTE=ErBAY;2921108]Hee aktem bunları yaşıyo demek :soru: Abı senınle eksıklerımı gormek ıcın denerım :hihih::hihih: (inandırıcı geldımı ? ) abi şaka bıyana zevk ısı bunlar selam sabah hırs gırınce bana gelmıyo öyle seyler.. Geçmek geçılmeyı takmadıgımı bılıyosun Turbo Type-r denemesındne :D
akdem de iydir güya sen demişsin 20 boy attım sti ye ondan alındı.
muhtemelen sen dememişindir arkadaşların söylemiştir belki.
yüz yüze görüşülseydi olay uzamazdı.
ha bide bursada geçilmiceksin öle bişeyde war:D
[QUOTE=ademsezer;2921122]
Az cok tanıyosun benı Turbo type-r muhabbetındede bısıler dondu gecıcekmısım 420 hp falan demısım cok ıddalı gelmısım bılıyosun abı bursa burası abartmayı cok severler soylenmeyen seylerı soylendı gıbı cıkartırlar. :) Akdem ıyıdır ama bı teneke parcası ıcın selam sabah kesmesı olmadı yanı ama tabı herkezın dusuncesıne saygı duymak gerekır ;)
bu akşamaaaa günceellll
Hürriyetteyse bende gelmeye çalışacağım.