arabaya bindim kontağı çevirdim marşa basıyom prrrr diye bi ses geliyor çalışmıyor araba
benzin ibresi % 10 da gösteriyor
sizce neden olabilir acaba :S
arabaya bindim kontağı çevirdim marşa basıyom prrrr diye bi ses geliyor çalışmıyor araba
benzin ibresi % 10 da gösteriyor
sizce neden olabilir acaba :S
prr nasil bir ses? Zil sesi gibi skirti mi var?
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
zil sesi gibi değil nasıl desem bilemiyorum böyle prrrrrr die inceden bi ses çıkıyor yol kenarında kaldı araba çalıştıramıyorum
ne yapabilirim acaba hani deseniz şu kabloları çıkar bir daha tak öyle bir durum olabilir mi ?
hiç bilmiyorum çünkü belki bazı kabloları çıkarıp takmak işe yarar
k bakmayın ama marş dinamosu motorun neresinde off aksilik işte ):
vurdurarak çalıştırabilirmiyiz ?
vitese tak arabayı debriyajdan çek ayağını marşa bas çek sonra boşa al debriyaja basmadan marş yap muhtemelen çalışır çalışmazsa ya volan yada marş
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
peki sağolun acemi halimle bişeyler denicem arabanın yanına gidip inşallah başarılı olur
durup dururken böyle oldu 3-4 km gezdim bişey yok sonra parkettim 5-10 dk farlar , teyp falan açık kaldı sonra çalıştırayım dedim böyle oldu maalesef ):
peki sağolun bi kaç arkadaş bulmam gerekicek : ) benzin bitmiş olabilir mi yada yakıttan bişey acaba ):
peki sağolun gidiyorum arabanın yanına inşallah düzelir sorun ):
benımde basıma geldı boyle bır problem akuyu degısmek lazım akuden takvıye falan yetmıyor sıfır almak gerekıyor...
ama akü daha bir yıllık araba
Tırrrttt diye bir ses gelıyorsa eger aku'dendır. İnce takviye kablosu ile takviye yaparsanızda arac calısmaz. Saglam ve kalın bir takviye kablosu ile arac calısabılır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)