|
|
#1 |
![]() Üyelik Tarihi: Oct 2008
Otomobil: Turbo trans....R-focus mk1 Ghia
|
LAGUNA alınırmı ?
arkadaşlar bu laguna'larla ilgleniyorum... hangi modeli tutulandır... bilgisi olan varmı
Renault Laguna 1.6 RXT 1998 Model 12.500 TL Galeriden satılık ikinci el Bej renk - 68525907 Renault Laguna 2.0 RXT 2001 Model 15.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 21175843 Renault Laguna 2.0 RXT 2001 Model 15.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Bej renk - 63815347 Renault Laguna 2.0 RXT 2000 Model 16.500 TL Galeriden satılık ikinci el Bej renk - 66936067 Renault Laguna 2.0 RXT 2000 Model 16.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 66272468 |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
yakın zamanda otomatik 115'lik laguna aldım. ankarada 25 Tl gaz ile 100 km şehir içi yol yapıyrum.
Çok memnunum tavsiye ederim. __________________________________ F.I.A.T Aktif Satış Danışmanı... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2008
Otomobil: 2 teker 150cc
|
1,6 olanları 2. elde daha hızlı gidebilir
2,0 alacaksan 115 hplik rxe lerden alma 140lık rxt lerden al. __________________________________ otomobiline atla, basabildiğin kadar bas, buralardan uzaklaş biraz |
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechTurkey
|
O modellerde otomatik laguna veya megane alma.. Başına bela olur.. Epey problemliydi o dönemlerin otomatik şanzımanı.. Ben megane'da senelerce çektim, aynı dönemde minikler lagunada çekti. Bozuğuna veya bozulmaya yakınınına denk gelirsen araba sattırır.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
__________________________________ otomobiline atla, basabildiğin kadar bas, buralardan uzaklaş biraz |
|
|
|
|
|
#6 |
|
ewet rxt bakıyorum 2tanesını aradım kaput degişmiş
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() Üyelik Tarihi: May 2009
Otomobil: R Laguna 2.0
|
6 aydır lagunam var 13bin km yaptım. bazıları gibi arabanın duayeni moduna girip göz kırpmalı yorum yapmak istemiyorm hele 1 sene olsun bi önümüze bakalım
![]() kullanan birisi olarak ben memnunum fiyatına göre alıcağın iyi araçlardan bitanesidir. konfor, yol tutuşu, gidişi, görsel olarak duruşu bence güzel. güzel bi laguna bulursan almanı tavsiye ederim. otomatikdende korktugumdan eş dost tanıdık olmadan almanı önermem. aracın beyaz ve bordo rengi nadirdir, en cok sanrım lacivert ile ıhlamur cicegi rengi var piyasada. edit: pm de verdiğim cevaplarıda göz önünde tutarsın arac ararken. kolay gelsin simdiden. __________________________________ Sessiz ve Derinden.
Son Düzenleyen SekoLive; 24-12-2011 16:10. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() Üyelik Tarihi: May 2010
Otomobil: d sport & clk
|
rxt alınır ama temizini bulmak zor motor yapmadan sadece servis bakımlı 340 bini gördük babamda agresif kullanıcı olmasına rağmen, donanım olarak mükemmel bence hala çoğu araçta olmayan özellikler mevcut, son eklediğinizin rengi çok güzel
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
otomatık ıstemıyorum...fıyat olarak 15-16 arası gözden çıkardım... şanzuman sıfır yazmışlar ılanlarda bazıları demekkı var sıkıntı otomatıklerde.... sekolıve araban çok güzel gerçekten pm attım
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2008
Otomobil: benzin israfı 560SEL , c4 hdi
|
beyler dti için ne düşünürdiniz?
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() Üyelik Tarihi: Feb 2010
Otomobil: Honda FB7 - MeganeRS - Merso200e
|
Genel kanı , 2000 öncesi otm vites ve 140 lıkların tutulmadığı ( genel kanı diyorum benim düşüncem değil , bu model arabası olanlar isyan bayrağı açmasın ).. 2000 sonrası renault motoru kullanılmya başlandığından düz , otm , 115 , 140 fark etmiyor pek.. Bildiğim kadarıyla 140 lık otm vites yok. Geçen hafta arkadaşıma 2002 otm vites eli ayağı düzgün , güzel denilebilecek birtane 15750 ye aldık..
Tavsiyem 140 lık düz vites olur , 115 likler 8 valve.. __________________________________ ...NoN StocK... ...34NON11... 8.8/2x=x22/7x8.2x4 cc 35 YILLIK ASLANIM , BÖYLE GEYİK GÖRMEDİM , YIKILIN LEEN. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Rxt aldık biz tanıdıga
140 lık manuel ve full elektrikli deri koltuklar vs yakıt 100 km de 23 fln yakıyor
__________________________________ ECU FAST DR.ECU/OZ! X POWER MUSTAFA GENC Best car part dealer! I'm not crazy. My reality is just different than yours |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() Üyelik Tarihi: Aug 2007
Otomobil: Fiesta Sport MK5
|
Son baktığın araç güzel duruyor aslında, benim arkadaşımın babasında vardı 140 lık ben 20 yaşındaydım aldıklarında hala biniyolar inanılmaz memnunlar..ilandaki aracın birde yaklaşık 1500 tl lik tüp masrafı olacak sanırım..bide aklıma geldi bu paralara 2.0 S40'lar var volvo..fena değiller aslında..
__________________________________ Zihin fukara olursa, fikir ukala olur.. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() Üyelik Tarihi: Jan 2006
Otomobil: Super 1248
|
Babamda 1.8 vardı uzunca bi müddet kullandı, ara motor oldugu için uzak dur derim ama bizdeyken belirgin bir sıkıntısı çıkmadı.. 140lık makinada gayet güzel..
__________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
dti iyidir
dizel konusuna yazmıştım.ama temiz vti bulmaktan zordur temiz dti bulmak sanırım![]() __________________________________ otomobiline atla, basabildiğin kadar bas, buralardan uzaklaş biraz Son Düzenleyen initial-D; 24-12-2011 16:28. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Vectra sahibi yapalım seni...
__________________________________ 'UMT Otomotiv BAN~ADA~106
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() Üyelik Tarihi: Sep 2010
Otomobil: Golf 6 TDI
|
10 sene kullandım kısaca bilgilendireyim;
Laguna alınacak ise 2.0 16v 140Hp versiyonu alınmalıdır(benzinli olanlar arasından) Makyaksız FazI de 2.0S, Makyajlı FazII de ise RXT olarak geçer en fuludur. 1.6, 1.8, 2.0 115hp ve 1.9dti da bulunmayan; -Elektro servo hızaduyarlı direksiyon -Elektrikli hafızalı sürücü ve yolcu koltuğu -Deri koltuklar -Gelişmiş yol bilgisayarı -Daha güçlü ses sistemi vb. farklılıkları vardır. S ve RXT lerin hepsinin arkasında rüzgarlık bulunuyor. Gerçi 1.6 larda da var. Jantları diğer modellerdenfarklıdır 2001-2002 model RXT lerde Renault F4R motor bulunur jantları 205-55-16 dır. 2.0S ve 99-2000 RXT lerde ise Volvo-Renault ortaklığında üretilen N7Q motor bulunmaktadır. F4R lar 138 N7Q lar ise 140hp dir. Lagunaların kronik sorunu pek yoktur ancak; Direksiyon kutusu ve ön düzenin düzgün olmasına yukarıda bahsettiğim modellerin direksoyn hareketlerin ses vb. sorunlar olmamasına (çok masraflıdır) dikkat edin. Özellikle boyasız vb. gibi araç yerine sürekli yetkili serviste bakım görmüş araca yönelmeniz daha mantıklı olacaktır sanayide derme çatma işlerle yapılmaya uygun bir araba değildir. Her noktasında sensör vardır bu yüzden elektronik arızalarına dikkat edin. Hallolur abi ufacık kusura var tarzında yaklaşan satıcılara yanaşmayın 3-5 kuruşa hallolmuyor çünkü. Onun dışında en az 2.0 140hp versiyonları yakar. 1280kg katalog verisi ağırlığı vardır. Performansı gayet başarılıdır. Uzun yolda 5.8lt ye kadar tüketimi düşebilmektedir tek kişi ve sakin kullanımla. Aracın beğenmediğim 2 yanı vardı 10 senelik kullanımda; 1- Amortisörleri sesli çalışır 3 kere sıfır amortisör taktım eskilik yenilkikle alakası yok durumun. 2-İçeri motor sesini fazla alır. 3-Virajlarda arkasını bırakır. Ama bence kesinlikle o yıllarda sınıfının Passattan sonra en iyi aracıdır. F/P olarak ise ikinci elde şampiyondur. O fiyata daha iyi araba alınabileceğini düşünmüyorum gazlama amacı dışında. Not: Sahibiden.com daki 3-5 araç dışında nerdeyse hepsinin km si ile oynanmış araçlar. Yüksek KM li ve servis bakımlı araçları tercih edin. Düşük km ve turşu olmuşlardan uzak durun. Bakımları düzgün yapılmış ve düzgün kullanılmış bir 2.0 140 lık Laguna 400.000km den önce motor istemez. Motorları oldukça sağlamdır. __________________________________ Golf MK6 TDI Ecufast / "Wagen"thusiast Jr. Son Düzenleyen Bar35; 24-12-2011 16:48. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() Üyelik Tarihi: Dec 2005
Otomobil: Bravo Multijet 120 hp
|
1.4 iS Civic fiyatına Laguna. bence çok mantıklı...
__________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!! |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 03:33 ::::

dizel konusuna yazmıştım.ama temiz vti bulmaktan zordur temiz dti bulmak sanırım