Bira fm candır can :) Uzun zamandır dinliyordum ama unutmustum aklıma getirdiginiz iyi oldu :D Sarkıların calındıgı grooveshark'ta cok basarılı onuda tavsiye ederim:icon_tup:
Printable View
Bira fm candır can :) Uzun zamandır dinliyordum ama unutmustum aklıma getirdiginiz iyi oldu :D Sarkıların calındıgı grooveshark'ta cok basarılı onuda tavsiye ederim:icon_tup:
bira fm + çay mükemmel :D
Nigede gazozu the best :)) herkseee slmlarrr ipad de animasyon felan yok sinir oldun dediklerinizde bisey anlamadim valla :)
Scilor's Grooveshark.com downloader diye bi program vardı dinlerken şarkının adını kopyalayıp programda arattırıyorsunuz çıkan sonucu indirme listesine ekliyorsunuz isterseniz beğendiğiniz tüm şarkılardan listeyi oluşturup o şekilde indirebilirsiniz ayrıca Türkçe dil desteğide mevcut
adam gibi biramızı da açalım
çok iyi çalıyorlar ya vala film izlicektim bırakamadım radyoyu helal olsun :)
harbi cok iyi ya paylasım için tesekkürler :D
Önce ingilizceyi seçin sonra da Türkçeyi seçin. :D
paylaşım için çok teşekkürler süper oldu :) böyle güzel parçalar dinlememiştim çok hoşuma gitti :)
Yazıklar olsun yönetim :D
http://www.techturkey.com/forum/sohb...-olanlara.html
Açmıştım ben önceden.. Bira var diye kitlemişlerdi ahuahuah :D
evde tek 100.0 bunalım sıtayla :)
Tokyo drift calısıyor suan :D
hakket çok iyimiş yaw.
hakikaten çok güzelmiş ben makarasına sanmıştım şuan 95.teyim harika.....fakat bide keyfimin yerinde olması lazım keyif yerinde olmadığı zaman olmuyor......
Görmeyenler kaldı galiba :D
mükemmel bişe bu ya :D
bıraktık işi gücü, haftaya vizeler var, bira.fm dinliyoruz:D allahım sen akıl fikir ver:D
Benim final haftam ama :D
Bira fm, Techturkey, Facebook, Twitter eşliğinde güzel gidiyo ders çalışmak :D
valla bagımlılık yaptııı :D bıraya uzun tıklayınca hemen bıtıyoo
paylaşım için teşekkürler :) hoş birşey