|
|
#1 | |||
![]() |
Selam arkadaşlar
Günlük kullanım için sıfır symbol 1.5 Dci Expression modelini almayı düşünüyorum bu aracın 65hp ve 85hp lik versiyonları varmış herhangi bir motor aksamında değşiklik varmıdır acaba yoksa yazılım dan mı kaynaklıdır aradaki 20hp ![]() bilgileriniz için şimdiden teşekkürler iyi forumlar. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
35.000 limitte önerebileceğiniz başka sıfır araç varmıdır.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: no car no cry
|
renault 1,5 dci motorları kendini ispatlamış motorlar, sıkıntısız problemsiz motorlar.
Bakımını aksatmazsan hiç bir sıkıntı yaşamazsın diye düşünüyorum. 65 hp lik motorlarda turbo var fakat intercooler yok, 85 hpliklerde turbo ile birlikte intercooler var. Intercoolerın motorun yakıt tüketimini olumlu bir etkisi vardır, zaten renaultun teknik verileride bunu doğrular nitelikte, 85 hplik versiyon 65 hpliklere göre çok az da olsa düşük yakıt tüketimine sahiptir. Hemde olmuşken 85 olsun.. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Ek9
|
Yeni chevy aveo 1.3 multijete bakabilirsin cliodan 2 kere daha kaliteli duruyor.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
85lik al pasa pasa bin
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
clio almanı hiç önermiyorum bende 2009 modeli var 90 bin km de motor yedi ve servis hemen hemen tümünün bu kmlerde motor bitirfiğini söylüyor.
Son Düzenleyen UmutRıza; 25-12-2011 20:28. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 011 C5
|
Clio yerine , era alırdım ben olsam veya ikinci el olursa focus
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: 09'Megane Berline
|
Alabileceğiniz en çilekeş motordur DCI.Mazot, biyodizel ne koyarsanız koyun yakar.Bakım aramaz,en az yakan dizel motordur.
__________________________________ Powered By dci |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
pekii nasıl açıklayacağız bildiğim en az 20 araç var clio dci 65 hp olan ve 90000 e gelmeden motor yiyen ve hemen hepsi 10000 km de bir bakıma giren araçlar bi taneside benimki.az yakmasına diyeceğim yok ama şimdiye kadar 20 den fazla aracım oldu ve beni en çok hayal kırıklığına uğratan motor dci.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 09'Megane Berline
|
reno da çalışmıyorum.ama durum aynen dediğim gibi.dünya dolusu fluence var etrafta şirketler,kiralama firmaları doldurup duruyor.bunun nedeni ne sizce
__________________________________ Powered By dci |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 011 C5
|
bagajı çok geniş , çok az yakıyor , 2.eli kolay elden çıkar , servisi uygun...insanlar bunun için para veriyor olabilir mi ?
"
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
neyse bu konu için son sözüm clio sahibi birisi olarak alınmasını tavsiye etmiyorum
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Arkadaslar yorumlariniz icin tskler aveo dizel icin nediyorsunuz chevrolet adinin namini surduruyormu halen kaalite olarak
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Tempra 2.0 16 V
|
bendede clio symbol var kimse bindiği için bu arabayı övmesin ben bu kadar takoz bi araba görmedim berbat bi araba 100 km de 1 lt de yaksa bidaha almam herhalde.
ama 2.eli felaket altın gibi bozduruyon resmen ilan verdim her gün 2-3 kişi arıyor
__________________________________ barnak bassam olurmu ? |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: clio 3
|
şirkette 65 lik olan lardan yaklaşık 15 tane var 2008 model bakımlarını yetkilide yaptırıyoruz şuan en düşüğünün kmsi 180 binlerde sadece 2 aracımızın turbosu bozuldu.Az yakar ama konfor beklemeyin
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 17:37 ::::

Alabileceğiniz en çilekeş motordur DCI.Mazot, biyodizel ne koyarsanız koyun yakar.Bakım aramaz,en az yakan dizel motordur.