bende var kullanmıyorum, akşam biladere sorayım eğer ok derse uygun rakamdan veririm sana :D
ama kablolu bendeki
Printable View
onu oyun tipi ve gidişata göre bende yapıyorum,oyun daherşeye puan veriyo örn flag neutralized 200puan veriyo yere ammo atıyosun çatışmanın ortasında millet geçerken 10ar 10ar puan geliyo falan fıstık şeklinde.. aslında oyun öldürmek üstüne diil taktikle savaşmak üstüne kurulmuş. 0 kill olup oyunu 2.tamamladığım oldu öyle diyim :D
azönce bitirdiğim oyunda toplam 12 tane adam öldürdüm ve 19bin küsür puanla takım ikincisi oldum :D harita metroydu, yaptığım şey deli gibi yerdeki elemanlara heal basmak oldu :D:D:D 1. olan eleman benden 100 puan fazlaydı uyuz oldum, çakal son saniyede kill almış geçmiş beni :D
arkadaşlar ps3 var bende oynamaya çalışıyorum ama nefret ettim su ps3 aldığım güne çok zor vurulmuyor adamlar eziyetten başka bişey değil. mauseun rahatlıgı yok.
@Enes-x , @omercanilica beyler kusura bakmayın ama sizle oynamanın hiç bi keyfi yok..
:D şaka bi yana çok keyifli oldu sizle birlikte oynadığım süre boyunca oyun,fazla performanslı diilim ama idare edin gündüz iyi bişeyler yaptım ona hürmeten affettim kendimi :D
oyun gerçekten güzel ah bi de ds3 ile kontrol mouse kadar rahat olsa.
dun akşam biraz girdim oyunada oğreniceğim çok şey var :D
yav arkadaşlar bilgisayardan kassanıza şu oyunu yav işkence çekiyorsunuz ps3 te :D
cod bf tarzı oyunları ps3 de oynayabilenlere hayran kalıyorum ağbi.. :)
ps3 grafik olarak daha tatmin edici :D
kocaman tv de full hd olarak oynamak başka oluyor ben pc yi falan kaldırdım :D
o yüzden mause almayı düşünüyorum ztn :D
yanlız baştan söyliyim, ps3 için yapılan mause lar öyle mucize değil, söyle tarif edeyim, misal sen mmaus u çok hılzlı bi şekilde sola çevirdin pc de
noldu? şak diye döndü dimi, ps3 te öyle olmuyor işte, kolla sola adamın nekadar hızda dönüyorsa mauslada o hızla dönüyor ve haliyle çok büyük bir gecikme yaşıyorsun, bana çok büyük bir hayal kırıklığı oldu ps3 mausu... hepsinde olmaz senin kol dandik dersen eğer cevabım hayır hepsi öyle çünkü maus joistic kolunun hareketlerini simüle ediyor, joistic te nekadar hızlı sağa sola dönüyorsan mause tada aynı daha hızlı olmuyor....
oyun basladıgında baslıcagın yerı secıyorsun ya orada bak ucgene basıcaksın takımlar yazıyor tek tek uyguna gırıceksın bızım oldugumuza gırersen daha ıyı .. ozellıkle kulaklık kullanırsan bızle konusabılırsın rahatlıkla he sayet eger gırdıysen gırdıgın bır squadtan cıkmak ıcın leave squad yazıyor alttan cıkıtıgın bosa cıkıyorsun sonra gırmek ıstedıgıın gelıp x bastıgında gırersın bu arada ıllahı mekandan deıl arkadaslarınnında ustunde dogabılırsıınkı takım ısınde daha ıyı oluyor hemen yanında dogmak :icon_tup: