|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: '06 Matrix ,'90 Crx
|
edit:
Sonunda yaptırdım arkadaslar söz fian derken konu nereye geldi ![]() [IMG] [/IMG]Arkadaşlar cok ani bir şekilde dövme yaptırmaya karar verdim yaklaşık bir haftadır alakalı siteleri inceliyorum fakat bir şekilde harf yazı kestiremedim. Öyle çok atletik bir vücudum yok normal insanım yani. Sonuçta bunu yaptırdığımız zaman ömür boyu taşıyacağımız bir şey olucağı için anlamlı bir şey düşünüyorum ama bulamıyorum biraz farklı bir şey arıyorum acıkcası yardımcı olucak arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.Gelsin fikirler ... __________________________________ Son Düzenleyen Günkut; 01-03-2012 04:21. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Taunus 1.6 GT ( Cosworth project), Taunus 2,0 GTS, Taunus 1.6 GL (Toplanmayı bekleyen)
|
Günaydın abi..
Tam olarak ne yaptırmayı planlıyosun ? Tribal mi yazı mı nedir istediğin ? |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Günaydın canım sagol
![]() Vala ne desem yalan şöyle içinde güzel anlam taşıyan herşey olabilir. Kafamda belli bir şekil filan yok tüm sırtımı kaplasın farketmez ama anlamlı olsun sordularmı hee demeleri lazım. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Eğer yazı şeklinde yaptıracaksanız , dafont.com bu siteyi tavsiye ederim binlerce karakter var. Ben bu siteden karakter seçip yaptırmıştım. Yaptıracağınız dövmeyide iyi düşünüp seçin daha sonradan sıkılmayın.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Taunus 1.6 GT ( Cosworth project), Taunus 2,0 GTS, Taunus 1.6 GL (Toplanmayı bekleyen)
|
![]() ![]() ![]() ![]() valla zevkini bilmedigim icin bişey diyemicem. Ben 5 aydır kararsızım bi türlü beğenemedim.. Sonradan sıkılmaktan korktuğum için yaptırmıyorum hala.. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
![]() Bak bu güzelmiş mesela hoşuma gitti belki bir anlamı yok ama sevdigin birisi varsa güzel birşey olabilir haha ![]() Sıkılmak muhakkak olucak ama cabuk olmaması lazım. |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
![]() En önemliside son kısım aslında şimdi bakıyorum yaz ayların 70 80 yasında dedeler gençliginde yapmıslar bişeyler ama fena kkomik duruyor öyle birşey olmaliki hem ömür boyu sıkılmadan taşımalı hemde 70 yaşınada gelsek millet gülmemeli
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Honda
|
crx logosu yaptır günkut abi
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
haha yav okan
ben 70 yaşına gelince rex tedavülden kalkar ![]() Rex kalbimizde ses etme
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: JET Sport-Ford Connect TDDI
|
Bence gerçekten seni anlatacak bir dövme olmalı
![]() 4 ay önce yaptırdım bende, çok güzel olduğuna inanıyorum ...
__________________________________ Renault Sport AHM Performance |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Fiat Palio
|
bence dövme işi buradan alınan fikirle olmaz. kendinizin bulup benimsemeniz lazım. buradan biri birşey önerir, güzel birşey. o an güzel gelir sonra kurcaladıkça kendi vucudunuzu sevmemeye başlarsınız. şahsi önerim kendiniz bulun, pişman olmayacağınız birşey yapın. geri dönüşü zor oluyor.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: A3 1.2T
|
Bende babamın doğum tarihini yaptırdım 2 ay önce.
Bence anlamı olan bir şey olmalı yoksa en sonunda sıkılırsınız. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: FD6
|
Babanın imzasını yaptır..
Sonuçta onun eserisin
__________________________________ Galiba benzini Gucci’den, elektriği Armani’den, doğalgazı Burberry’den alıyoruz. Başka türlü hem bu kadar pahalı olmaz, hem bu kadar güzel giydirilmez !!! |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: is
|
günkut orduevinin karşısındaki pasajda üst kattaki çocuklar hem uygun fiyata yapıyorlar hemde ellerinde bi sürü katalog mevcut ve referanslerı güzel edirne için bi uğra istersen bi ara fikir al
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Golf MK3 1.6 Sport
|
![]() 1 ay önce ben yaptırdım bunu ![]() Fazla renkli dövmeler tercih etmeyin siyah ve tonları ağırlıkta olsun çünkü o renkler 1 2 sene sonra solucak |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: vts II
|
sevgilim hemşerim ne olursa olsun hiç pişman olmayacağın bişey yaptırarak işe başla derim Anne, ,Allah, Atatürk gibi..
__________________________________ Alta düştüm diye üzülme, üste çıktım diye sevinme.. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Subaru Forester
|
dövme yaptırmak için yaptırma gunkut. ne isteidigni iyi dusun cunku ilk dovme cok onemlı ya yaptırdıgına pişman olup sildirme yoluna gidersin yada 1-2 sene sonra ikinciyi istersin.
yineliyorum iyi dusun
__________________________________ Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: is
|
bi arkadaşım 150 liraya yaptırdığı dövmeyi sildirmek için 1.500 lira ödedi sildiremedi avel
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Jamaica style
|
Özel değilse ne kadara yaptırdınız?
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 17:39 ::::

[/IMG]
Sonuçta bunu yaptırdığımız zaman ömür boyu taşıyacağımız bir şey olucağı için anlamlı bir şey düşünüyorum ama bulamıyorum biraz farklı bir şey arıyorum acıkcası yardımcı olucak arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.