kel dogru söylemıs bende dukkan var yapan ortagımda var bıraktım ona o devam edıyor konuda yardımı olurum sana :D
Printable View
kel dogru söylemıs bende dukkan var yapan ortagımda var bıraktım ona o devam edıyor konuda yardımı olurum sana :D
bkz. avatarim
<----------------
Sırtıma düşünüyorum yani aslında şöyle kanka 1 2 3 diye bölücek olursa tam 2 ye ortaya yanı enseden baslayarak tabı cok yukardan degıl japonca yada baska bir dilde güzel bir fonda cocugum olursa onun adını yazabılırım 3 e suanki dövmemi düşünüyorum. 1 boş belki orayada eşimle alakalı birşey olabilir :D
http://www.dafont.com/forum/attach/orig/8/4/84405.jpg
Bence bu :D:D
Dövme yaptıracağım bölgeyi iyi seç omuz göğüs ve sırta yaptırıcaksan büyük ve güzel birşey yaptır çünkü bu 3 bölge dövmeyi çok güzel taşır oraya ufak tefek anlamsız bi dövme yapılırsa yarın birgün daha büyük bi dövme yaptırmak istediğinde yaptırıcak yer sıkıntın olur. Şu an vücut çalışıyorum omuzlar ve göğüsler istediğim ölçülere geldiğinde oralara kapatıcak mitolojik dövmelerle giricem.
Sağ göğüse zeus solada hades yada poseidon düşünüyorum. Bu tarz anlamlı hikayesi olan figürler seçmelisin. Mesela arkadaşın sırtındaki koi balığı japon kültüründen bi desendir keza lotuslarda öyle. Koi balıklar akıntıya karşı yüzerler ve ejderhaya dönüştüğüne inanılır. Arkadaş koi balığını lotuslarla süsleyerek güzel bi kompozisyon yapmış. Dövmelerin anlamları ve birbirini tamamlaması oldukça önemlidir :)
İşte anlamaktan istedigim bu koi balıgı cok güzel bir anlamı var harika bu tarz acıklamaları olan şeyleri nasıl bulabilirim japon kültürüne biraz daha yatkınım ve davamlı bbende merak uyandırmıstır.
Bu tarz figürleri yada balık cicek bocek bunları acıklayan bir site varmıdır acaba?
gunkut aslanım bence sen halonun yuzunu yaptır sırtına :D
Burda baya bi açıklama var
http://www.tattoomix.com/forum/showt...dovme-637.html
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
urbi boyka nın dövmeleride iyidir bende kutup yıldızı yaptıracağım yaza inşallah
harika bir konu olmuş bu:)
bende yaptırmanın arifesinde sayılırım ve yine senin gibi kararsızım:(
şu anlık aklıma gelenler, atatürk'ün Gazi M.Kemal imzası ve yağmuru aşırı sevdiğimden dolayı bana yağmuru temsil edebilecek bir dövme..
hayatta en çok sevdiğin ve hep seveceğin şeyleri düşün, ona göre hareket et derim:)
bence önce kına ile geçici dövme yaptırın, baktınız ki beğenmiyorsunuz veya sıkıldınız en azından değiştirme şansınız olur. eğer içinize sinerse de aynısının kalıcısını yaptırırsınız...
demir demirkan ın dövmeside fena :D