|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 106 GTI :)
|
D-slr fotograf makinesi almıştım ,göze mi geldim nazar mı değdi bilmiyorum hafıza kart giriş soketindeki tellerden iki tanesi eğildi ve kırıldı .Doğal olarak makine hafıza kartımı okumuyor ve yapılabilecek tek şey makinedeki kart giriş soketi gibi görünüyor..Sivastayım ve bunu yapabilecek tek bir servis veya usta bile yok ..İlk heyecan alır almaz başıma böyle bir aksilik geldi ve ister istemez üzülüyor insan hevesim kursağımda kaldı ..
İlgilenecek olan ,fotoğraf makineleri tamir eden ya da canon servisine götürebilecek kimse var mı içinizde ? Şimdiden teşekkürler ..Umarım konu silinmez çünkü çok çaresizim |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Hayal et
|
kanka yapabileceğim bişey varsa, başımla beraber
![]() özeldende demiştim, burdanda yazıyım, tekrar geçmiş olsun __________________________________ Satlık Fuji S2700HD http://www.techturkey.com/forum/off-...dpilcanta.html |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: MK-VI JETTA TDI
|
Garantiye yada servise yollasan bir başka ile, yakın falan,çaresizlik durumunu çözemedim,,maddi mi?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Taunus 1.6 GT ( Cosworth project), Taunus 2,0 GTS, Taunus 1.6 GL (Toplanmayı bekleyen)
|
Geçmiş olsun... Onu telefoncularda yapar gibime geliyo ? hafıza kartı soketiyle alakalı sonuçta sıkıntı ama kamerayı açıp dağıtıp toplamaları nası olur bilemem..
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
TR genelindeki servislere bakıp kargo yapsana, kargo tutsa 15 lira bişey tutar en uzak yere. garantiden yaptır. garantisi yoksa servis ile görüş ne kadar tutacagını söylerler zaten zor işler değil bunlar..
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
Otomobil: Hayal et
|
__________________________________ Satlık Fuji S2700HD http://www.techturkey.com/forum/off-...dpilcanta.html |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 106 GTI :)
|
Çaresizliğim sivasta kimseyi bulamadığım için ,hayyamda özel canon teknik servisini aradım 100-120 tl fiyat verdi,erkayaları aradım fiyat vermediler makineyi görmemiz lazım dediler .Erkayalarda garantili yapıyor ..Erkayalara yollamak daha mantıklı .Hallettim gibi bir şey teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: 34 URK 97 - yüzaltı
|
Bildigim istanbulda hayyam pasajı var Sirkeci'de tamir yapan bi çok yer var pasajda yapabileceğimiz bişeyler varsa elimizden geleni yaparız yine
__________________________________ 34 URK 97
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: ekip otosu
|
gardaş geçmiş olsun bi iki arkadaş olacaktı bizden bi sorayım onlara
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: LEON styl'a
|
yetkili servis diyorum...
o kamera bi açılırsa bi daha toplanmz haberin olsun |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Yok
|
İlk deneyiminin bu kadar kötü geçmesi açısındanda soketin kırılması açısındanda üzgünüm kankacım
![]()
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: honda civic EK
|
|