|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: albea 1.4
|
Arkadaşlar ingilizce eğitimi için ağustostan itibaren maltadayım
okuduğum okula gelen bir türk vatandaş ilk önce isveçe gidicem ordan istanbula gidip geri döneceğim diyerek bizi düzgün üslübu ile bir güzel inandırarak,isteğiniz birşey varsa gelirken getirebilirim dedi ve bizde istanbuldan bi kaç sipariş verdik( bi kaç arkadaşla beraber) ama ne gelen var ne giden.. arıyoruz telefon kapalı..facebookunu kapatmış...sonuç olarak çocuk ayakta uyuttu bizi.. ve totalde 300 euro kadar çarptı..benim payım ise 40 euro kadar.. Türk Türkü gurbette harbiden öpüyormuş burada paylaşma sebebim ise site yönetiminin izni olursa çocuğun fotoğrafını yayınlamak ve belki bi tanıyan duyan vardır... Para bi şekilde gitti ama yapılan şerefsizlik benim canımı çok sıkıyorçocuk kıbrısta okuduğunu falan anlattı ailesi ıspartada yaşıyormuş memleketi ise hataymış... Tabi yalan değilse... Okan Kale ![]() Uploaded with ImageShack.us __________________________________ hayallerine ulaşmak istiyorsan reddettiklerimin takipçisi ol
Son Düzenleyen blacx; 28-12-2011 18:42. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 34 URK 97 - yüzaltı
|
arkadaş biz nasıl bi millet olduk yaaa.. geçmiş olsun valla en azından 40 euro olması teselli verici
__________________________________ 34 URK 97
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Golf MK3 1.6 Sport
|
Geçmiş olsun dostum ama yapıcak çokda bişey yok malesef
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Hayal et
|
geçmiş olsun, bu tür olaylar birbirimize olan güvenimizi azaltıyor malesef
__________________________________ Satlık Fuji S2700HD http://www.techturkey.com/forum/off-...dpilcanta.html |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
300 euroya ruhunu satmıs
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
abii kanı bozukmuş al sana 40 euro ıhtıyacın varsa ıstee cıkartıp 5 kurus herkez yardımını yapar ama boyle olunca ıhtıyacı olanada sahtekar gozuyle bakılıyoo
cok ayıp ettın alan arakdasımm o senden kat kat cıkacakk
__________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Ap RS...
|
halla akıllanmıyoruz nasıl bi memlekette yaşadıgımııızın artık farkına varalım
en yakının bile olsa güvenme artık gerçeklerin farkına varın işin içine para girince herşey değişiyor.. artık bi iş yaparken 10 kere düşünün 1 kere karar verin derim ... |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Scirocco
|
Bence polise başvurun derim ilk adres olarak.
__________________________________ Old BUGEYE Mafia Member " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "RWD yanlarım demiş FWD sardırırım demiş AWD yahu gençler sizinle uğraşamam demiş....
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Honda CRX
|
valla dolandırılan bırı olarak soyluyorum geçmiş olsun abi 3. posttaki su bunun uzerıne ıyı gıder abı. Ne yazıkkı bu tur serefsızlere yapıcak bişey yok
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
aynen kardeşim... ihtiyacım var dersin anlarız yardımcı oluruz hepimiz gurbetteyiz..hani özellikle gurbette böyle bir olayın olması çok üzdü..bi bayan arkadaş ta 140 euro para verdi..ben burda yemiyorum içmiyorum paranın gittiği yere bak diye sitem halinde haklı olarak...kimseye güvenemiyeceğimiz bi dünya aldı başını gidiyor..
__________________________________ hayallerine ulaşmak istiyorsan reddettiklerimin takipçisi ol
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Adam maltada dolandırılmış polis işi yalan olur zaten 300 euroyu kurtarmak için girip 1000 euroyla çıkarlar öle bi durumda
anca çocuğu tr de bulup ağzınıı burnunu kırıp parayı alabilirler en makulu bu
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
aynen öyle polis işi yalan burda...okulun temizlikçisini para çalarken videoya aldım polise verdim ona rağmen hiçbirşey olmadı ki bir türkü heleki böyle bir olay için şikayet etsem o işten çıkamam...
__________________________________ hayallerine ulaşmak istiyorsan reddettiklerimin takipçisi ol
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: ZOZ c4
|
hakkaten hemşeri hemşeriyi gurbette şekli olmuş...
geçmiş olsun... |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Hacı dayı sizin ordaki türkiye konsolosluğuna git yalandan bi hikaye yaz böyle böyle bi arkadaş vardı adını soyadını söyle çok önemli bi eşyasını unutmuş telefonu yok ulaşamıyorumda adresini verirseniz döndüğümde ona ulaştırırım de
İllaki her türlü kaydı kuydu vardır konsoloslukda bu yukarda yazdığım senaryo üzerine biraz daha düşün güzelleştir inandırıcı olsun belki verirler adresini filan. Ama düşük ihtimal
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
geçmiş olsun toprak topragı gurbette lafı bosa değilmiş demek
__________________________________ Satılık RedREX |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 220-221
|
geçmiş olsun ahmet kardeşim varsa buradan yapacak birşey söylersin
__________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: ford focus 2 st [diesel edition]
|
gecmis olsun...
__________________________________ fordfocus2st-diesel edition- |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: -
|
Toprak toprağı gurbettee .....
Geçmiş olsun. __________________________________ 39'uncu P. Tümeni 49. Alay 1. P. Taburu Güzelyurt/Kıbrıs |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 17:40 ::::

burada paylaşma sebebim ise site yönetiminin izni olursa çocuğun fotoğrafını yayınlamak ve belki bi tanıyan duyan vardır... Para bi şekilde gitti ama yapılan şerefsizlik benim canımı çok sıkıyor